No Widgets found in the Sidebar

Miközben Heather tőlem tartotta a jelenlegi terhességi trükkjét, megnövekedett érdeklődést kezdett a fiatal csecsemők termékei iránt olyan módszerrel, amely nem javasolta nekem, mivel „anyu bloggerek” feladatunk. Azt hittem, hogy csak megpróbált lépést tartani a megváltozó mintákkal, valamint a szülők technológiáival. Amikor elfogadott egy csecsemőgolyó csecsemő-készítő eszközt felülvizsgálatra, azt hittem, hogy ez kissé furcsa, mivel ez a fajta dolog, amely a ház területét veszi igénybe.

Ez magában foglalja ezeket a hihetetlen kiegészítőket, tehát van egy aspektus a „Hogyan tudok ellenállni?” Egyetért?

És így elindultunk egy együttműködő csecsemő ételkészítésre, hogy ezt a dolgot kipróbálhassuk a konyhámban. Miután a múltban mindkettő saját csecsemő ételt készített (de nyilvánvalóan különféle módszereket alkalmaztunk), nem igazán megfelelőek voltak egymással, ahogy mentünk, sok feltételezéshez és hibás módszerhez vezetve, mindannyian feltételeztük a másik megértett személyt Mit csinált.

Ez a pillanat volt a legfontosabb. Heather azt hitte, hogy meggyőző bemutatást fog nyújtani, hogy pontosan hogyan használják a készüléket. Megtisztítottam a konyhámat erre az alkalomra.

Hoppá.

Köszönet a csecsemőgolyónak, hogy elküldte hihetetlen csecsemő ételeiket Heathernek, hogy biztosítsa, hogy frissen püréses gyümölcsöket és zöldségeket is tápláljon. Úgy gondoljuk, hogy a fröccsöntés egyéni hiba volt, és nem a termék hibája volt.

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.