No Widgets found in the Sidebar

A lányom legelső nyár nem volt olyan fantasztikus, hogy őszinte legyek. Július 4 -én született, tehát egész nyáron kövér és izzadt voltam. Alig aludtam. Szülés utáni hatalmas melleim voltak, amelyek valószínűleg láthatók voltak az öböl túloldalán San Francisco -ban. Rémülten hagytam, hogy sokkal több mint két órán keresztül egyedül maradok mindkét gyerekemmel. Sikoltott a jármű ülésen, és minden közúti kirándulást nyomorúságossá tette. Tehát az a nyár helyett hiszek abban, mint az első nyárát. Ez a nyár szórakoztató volt.

Számomra a Summertime kék égre, fürdőruhákra és nevetésre utal. Ez a Scarlett fényképe rögzíti ezeket a dolgokat. Biztos vagyok benne, hogy a köztedi profi fotósok másképp fogják látni, bár azt hiszem, hogy visszatekintök erre a fotóra, mint Scarlett gyermekkorának emblémájára, valamint az első nyárára.

A Sony -i emberek ezt a kiberbumot mosolyogva, 7,2 megapixeles, valamint rengeteg más funkcióval küldték el nekem. A videokamera második előnyben részesített része a forró rózsaszín hozam, amelyet értettem. A legelső előnyben részesített részem az, hogy elkészítette ezt a képet.

Tehát, ha van egy preferált képe ezen a nyárról, illessze be a linket a megjegyzésekbe. Mindannyian szeretnénk látni!

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.