No Widgets found in the Sidebar

, ezek az éles ápolói pólók felhívták a figyelmemet az Instagram-ra, és izgatottan örültem, hogy elterjesztettem a szót róluk. Ha jó barátod van punk vagy fém esztétikával, vagy aki csak póló csaj, nem egy blúz hölgy, ellenőrizze.

Punk anyánk, Sheroes, Hannah és április, elindította a The Out Come the Boobs ápolási pólóját azoknak a nőknek, akik nem akarnak felemelni a szélüket. Ha ez a stílusa, akkor értsük meg, milyen zenekar vagy márkás pólókkal szeretnénk átalakítani ápolói tetejévé?

Amikor megmutattam ezt az Etsy Store -t az újonc anyák csoportjának a Facebookon – csatlakozzon hozzánk! – Az egyik anya kijelentette, hogy azt akarja, hogy szoptatjon csak annak biztosítása érdekében, hogy viseli az ingeket.

Hannah társalapítója azt mondja: „Felfedeztük, hogy számos ember felfedezte az ápolási ruhákat, hogy kellemetlennek érezzék magukat, vagy hogy nem tudtak„ magukat ”, miközben szoptatnak. Amellett, hogy őszinte legyek, ezért kezdtük el az egészet az első helyen! Az élet elegendő kihívást jelent egy új csecsemővel, az összes váltással és a testváltozással, anélkül, hogy a kényelmes és hasznos ruhákat felfedezné a keverékbe! ”

Johnny Money -től a Led Zeppelin -ig Yo Gabba Gabba -ig (az én kedvencem), a böngészés és a kilépés a mellek, mint egy takarékos áruház böngészése, tele egyedi kincsekkel az ápoló szülők számára. Heather szereti a Mr. Rogers tetejét.

Hogyan működik:

A pólókat gondosan használják, de nagyszerű állapotban vannak. Az ing stílusától függően egy nem észlelhető fém cipzárat szereltek le a nyakról lefelé vagy a mellkasra. Néhányuknak két cipzárja van.

Lásd a teljes kollekciót a The Out Out Come the Boobs Store -on az Etsy -en.

Az egyéni megrendeléseket szintén meghívják.

[Az összes képről, valamint kifelé jönnek a mellek]

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.