No Widgets found in the Sidebar

A megosztás gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Mindannyian egész életünk során kihívásokkal teli helyzeteken megyünk át. Függetlenül attól, hogy ez egy szeretett ember, válás, munkahelyváltozás vagy áthelyezés az országon belül, ezek az életváltoztató események sok stresszt okozhatnak. A legtöbb felnőtt pozitív módon képes megbirkózni a feszültséggel, és mi áthelyezzük tovább. De a gyermekeknek nehezebben kezelhetik az életük drasztikus változásának oka által okozott feszültséget. Anya és lánya, Carlie és Kimberly Brown a kanadai Ontario -ból úgy döntöttek, hogy vissza kell adniuk másoknak, akik kihívásokkal teli időkben járnak.

Amikor Carlie lánya három éves lett, Kim nagymama tündér ajtót adományozott neki. Ez arra ösztönözte Carlie -t, hogy kombinálja a gyermekek könyvét egy tündérajtóval. Abban az időben családjuk kihívásokkal teli időkben ment keresztül, és ez a projekt volt az örömük és a boldogságuk, amikor leginkább szükségük volt rá. Egy nagyon tündér ajtófüzet segíti a gyermekeket az életükben az átmenetek, például a betegség, a félelmük leküzdésében, a lefekvés rutinjainak leküzdésében, az extra jó viselkedés, a bátorítás és a kívánságok jutalmaként.

Nagyon tündérajtó az SD Lucas -tól a Vimeo -tól.

A könyv fogalma meglehetősen könnyű és magával ragadó gyermekei számára. Amikor tündérajtót helyez el gyermekének hálószobájához, egy tündér éjjel látogat.

„Nagyon tündér ajtót írtam, miután magam is átmentem egy kihívást jelentő időn keresztül” – tárgyalja Carlie -, a méhnyakrák legyőzése. Ez a könyv valóban elősegítette, hogy a negatívról a pozitív helyre összpontosítsam. A lányom tündérajtója felajánlotta a módját, hogy kapcsolatba léphessek vele, hogy egy igazán sötét és kihívást jelentő időn keresztül világítson az életébe. ”

Kapcsolódó támogatja a „Hősök edzésben” támogatását

Carlie a Kelet -Ontario Gyermekkori Orvosi Intézetben dolgozik, ahol közel áll a gyermekek és a családok számára, amelyek hihetetlenül kihívásokkal teli helyzeteken mennek keresztül. Carlie és anyja éppen befejezte a sikeres Kickstarter kampányt, amely elegendő pénzt gyűjtött ahhoz, hogy több mint 55 tündércsomagot kínáljon a Kelet -Ontario gyermekeinek orvosi létesítményéhez. Sikeres kampányuk miatt elnyerték a Kickstarter személyzetének választását, és a North Bay hónap társaságának szerepeltek.

Sokkal több információt a Carlie-ról és Kim Brown-ról, valamint a „nagyon tündérajtó” oldalon látogasson el az Averyfairydoor.com webhelyre és a Kickstarter kampányukról a Kickstarter.com/projects/1919816000/A-FAY-FAIRY-DOOR oldalon.

Változott -e a nők és vagy a gyermekek életében? Szeretnénk bemutatni téged. Látogasson el a Get Get bemutatására, hogy sokkal több információt kapjon.

Link ehhez a bejegyzéshez: A gyermekek könyve segíti a könyvet A gyerekek megbirkóznak az életükben a kihívást jelentő átmenetekkel

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.