No Widgets found in the Sidebar

nyáron San Franciscóban, azt jelzi, hogy egy pulóverbe csomagolnak, és átkozják, hogy „ez júliusnak szánt! Kivéve, hogy rájöttem, hogy ahelyett, hogy azt akartam, hogy meleg volt, hogy meztelen lábúvá váljon, szükségem van az életemmel, valamint a nadrág viselésére. Az anya-barát nadrág valódi dolog.

A nadrág a Gwyneth Paltrow által néhány évvel ezelőtt javasolt anyuka egységes részét képezi. Amellett, hogy mivel gyakran a Star Mommy Function Models hatása alatt működtem, én is ezt tettem.

Körülbelül egy évvel ezelőtt elkezdtem használni a nadrágot rutinszerűen. Nagyra értékelem azt a módszert, amely lehetővé teszi számomra, hogy sokkal alkalmibbá tegyem a ruhákat, sokkal játszótérbarátabb és melegebbé.

A Yummie Tummie márka nagyköveteként, amikor kaptam egy pár formáló nadrágot. Azonnal megnőtt a fiókom tetejére, mint a preferált páromra. Kettős rétegű, rugalmas jósággal készült, az YT nadrág még sokkal jobb, mint egy rutin pár: biztonságban érzem magam, és nem alávetve vagyok, amikor viszem őket. A bónusz felajánlja, hogy a Snug Lycra simítja a hasomat. Nem mondanám, hogy becsapódik – nem olyan szorosak -, azonban a középső szakasz az összes módszer, mint a bordám, a muffin tetejének nagylelkűsége.

Az ápoló anyák számára kettős bónusz az, ha az egész hasát lefedő nadrággal rendelkeznek. Ha a póló pólóját szoptatni, akkor nagyon sok kevesebb bőrt tesz ki ezen nadrág teljes védelmével. Azt akarom, hogy legyen egy fotó egy sokkal átlagos méretű hölgyről, aki megmutatja neked, azonban a fenti sovány Minnie legalább az ötletet nyújtja. Rám, a középső szakasz még magasabbra kerül (de nem érzem magam, hogy megmutatom neked; biztonságban vagyok, de nem olyan biztonságos!).

Nem próbálok felajánlani neked, mert megértem, hogy a nadrág nem mindenkinek szól, de ha belemegy, vagy az anya-barát jóga nadrágot vagy tartályt) használja a linkünket.

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.