No Widgets found in the Sidebar

megosztását, ihlette az ihletet!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A Wikipedia szerint a motiváció „a célorientált viselkedés aktiválása vagy energiája”. Mindig azért, mert egy kicsit fiatal voltam, mindig kitűztem magamnak, és megpróbáltam pozitív gondolkodásmódot tartani, miközben megpróbáltam elérni ezeket a célokat. Mondhatod, hogy hihetetlenül motivált voltam.

Most, hogy harmincas éveimben vagyok, és négy rendkívül aktív gyerekem van, keményebben és nehezebben fedezem fel motivált maradni. Egy közös nap repül, és úgy érzem, hogy nem sikerült semmit.

A célok kitűzése magának, függetlenül attól, hogy személyesek -e, háztartáshoz kapcsolódnak -e, vagy ha olyan házban van, mint én, a Company Associated segíthet abban, hogy inspirálódjon, és jól érzi magát. Amikor nem érem el a céljaimat, ez arra készteti a depresszió spirálját. Ez az utolsó dolog, amit át akarom tenni magam, valamint a háztartásomat. Pontosan hogyan kerülhetem el ezt?

Az alvásmentesség szintén átveszi a testemet. Folyamatosan felébredek, mint a csecsemőm igényeire, és óvodásaim megtagadják egy jó órában lefeküdni. Ha hasonló körülmények között fedezi fel magát, pontosan hogyan maradhat inspirációval, és csökkenti az élet feszültségét?

Bizonyos esetekben hektikus anyák, valamint feleségekként a gyerekeinket, valamint a hubbákat magunk előtt álljuk. Ha kimerültnek és stresszesnek érzi magát, próbálja meg először helyezni magát. Hidd el a változás iránti igényeit. Nehéznek tűnik, nem igaz?

Mennyi alvást kap éjszaka? Az amerikaiak hatvanöt százaléka veszíti el az alvást a stressz miatt. A nők huszonhat százaléka számol be a nehézségekről, legalább egy héten, szemben a férfiak mindössze 16% -ával. A 45-64 éves korú egyének tizenkilenc százaléka elismeri, hogy elveszíti az alvást, hetente néhány éjszaka feszültség miatt. Miért vagyunk ilyen stresszes?

A legtöbb anya a háztartási problémák vagy a pénzügyek miatt aggódik. Ha ez a két probléma éjjel felmerül, próbáljon felfedezni valami mást, hogy elfoglalja az elmédet, vagy ezek a feszültség -enyhítők is segíthetnek.

Készítsen ki egy órát naponta a magányért.

Kezdje és fejezze be a napot imával, meditációval, gondolkodással.

Tartsa az otthonát választva.

Ne túl az ütemtervet.

Törekedjen az ésszerű határidőkre.

Soha ne tegyen garanciát, amelyet nem tud megtartani.

Hagyjon további fél órát bármit is csinál.

Hozzon létre békés környezetet a házban és a munkahelyen is.

Menj lefeküdni hetente kétszer 9 órakor.

Mindig hozzon valami lenyűgöző olvasást.

Lélegezz… mélyen és gyakran.

Mozogj… sétálj, táncolj, futj, fedezz fel egy sportot, amelyet élvez.

Igyon nagyszerű vizet.

Egyél csak, ha éhes vagy.

Hetenként tegye félre a pihenést és a megújulást.

Nevetni sokkal gyakrabban.

Ha nem tetszik, akkor online.

Ne válaszoljon a telefonra vacsora közben.

Ne próbáljon mindenkit kedvelni.

Kezdje el örömét.

Maradjon távol a kedvezőtlen emberektől.

Ne félj a szenvedélyétől.

Állítson be elérhető célokat.

Ne feledje, hogy a boldogság élő érzelem.

Care for your soul.

Cherish your dreams.

Express like every day.

Search for your authentic self up until you discover her.

Related  exactly how to care for a Sunburn

Remember we requirement to discover exactly how to take care of ourselves before we can care for others. You are your children‘s finest function model. If they see that you are stressed out as well as exhausted it will show on their habits making matters worse. Take time out for YOU. even if it is only a half an hour a day; you are worthy of it. I believe I am due for some ME time.

Link to this post:Staying inspired When tension Takes Over

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

SharE

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.