No Widgets found in the Sidebar

A Reynolds Wrap

Bybqmct

Feb 11, 2023

megosztásának 100% -ban újrahasznosított alumíniumfólia bevezetése gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Segítsen a környezetnek a Reynolds Wrap 100% -ban újrahasznosított alumíniumfóliájának felhasználásával. A férjem, a séf, és nemrég használtam ezt az új terméket a Reynolds Wrap -ból, és imádtam. Nem csak környezetbarát, ugyanolyan jól működik, mint az eredeti Reynolds alumínium fólia.

A Reynolds 100% -ban újrahasznosított alumínium fóliát vásárolhat a helyi élelmiszerboltban. Feltétlenül látogasson el a weboldalukra és a Facebook webhelyére további információkért és értékes kuponokért.

Az alábbiakban néhány további tényt találunk a Reynolds Wrap® fólia 100% -ban újrahasznosított alumíniumból:-Ez egy élelmiszer-biztonságos fólia, amely a fogyasztó utáni alumínium keverékéből készül (tartalmazhat stadionüléseket, gépjármű-alkatrészeket, főzőedényeket, ereszcsatornákat, iparvágányokat és használt mellékvágányokat és használt italtartályok) és ipari alumínium (például az ipari kábel maradékai)-Ez az a erő és tartósság, amelyet elvárhat a Reynolds márkától, így tökéletes az ebédek, snackek és maradék ételek csomagolására, hogy az ételek friss maradjanak, és a bélést és a bélést tartsák. serpenyők és sütőedények, hogy csökkentsék a takarítást és megtakarítsák a vizet.

Csatlakozzon az Egészséges Moms közösséghez

Link ehhez a bejegyzéshez: 100% -ban újrahasznosított alumínium fóliát vezettek be a Reynolds Wrap-ból a Reynolds Wrap-ból

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.