No Widgets found in the Sidebar

Kérést kapott számunkra, hogy néhány ajánlást tegyünk arról, hogyan lehet kinézni, hogy teljes éjszakát aludtál, és a bőrét és a haját semmiként hosszú hónapok alatt elrontotta a szörnyű hormonális változások. Susan Wagner, aki általában a divatról blogol, nagylelkű szívességet tett nekünk, hogy tippekkel, kegyelemmel és humorral reagáljunk az alábbiakban, és nem csak a legjobb?

Kedves újonc anyukák,

Nem vizsgáltam át az RM archívumokat, de azon gondolkozom, vajon tett-e hozzászólást a babababa utáni fellebbezési titkokról. Beszélek a sötét körök szemkrémeivel, az újonnan lágy hajszálak ápolására, a 30 másodperces sminkes trükkökre az anyukák számára. Biztos vagyok benne, hogy sok anyuka van – mint én -, amelyek felhasználhatják a bölcs ötleteidet, hogy két gyerek után ne nézzenek vonat roncsnak!

JK

Susan fényképe: Rita Orloff

Ah, a poszt baba napjai; Semmi sem jobb, mint hogy magával hozza azt a kis kis boldogságot. Legalább addig, amíg a tükörbe nem nézel. Akkor talán nem olyan nagy.

Az első hetek otthona egy csecsemővel (és „hetekig” azt jelezem, hogy „hónapok és esetleg évek”, ha őszinteek vagyunk) megterhelheti a megjelenését. De nem feltétlenül kell így lennie – vannak olyan alapvető trükkök, amelyeket minden egyén felhasználhat jobban kinézni. Itt van a három kedvencem.

A legegyszerűbb módja annak, hogy jól nézzen ki, ha vigyázzon magára. Egyél jól, igyon sok vizet, természetesen aludjon, amennyit csak tudsz – de ez nem a vége. Tegyen időt arra, hogy minden nap mossa az arcát; Ha a bőr jó állapotban van, akkor nem lesz szüksége teljes arcra, hogy jól nézzen ki. Használjon szelíd arcmosást; Szeretem a Neutrogena friss habzó tisztítószerét, amely elég szelíd bármilyen bőrtípushoz). Reggel mindig kövessen egy könnyű hidratálót SPF -vel. A színezett hidratáló egy kis színt és lefedettséget nyújt, külön erőfeszítés nélkül.

JK kifejezetten a sötét körök szemkrémeiről kérdezte. Próbáljon ki egy szemkrémet koffeinnel; A koffein összehúzza az ereket a szemed körül, és csökkenti a puffadást és a sötét köröket. Egy napos sötét csokoládé fogyasztása növeli a bőr véráramát és minimalizálhatja a sötét köröket (igen, tényleg!).

Mi van, ha jól vigyázol a bőrére, és mégis kopottnak néz ki és wan? Itt van a hihetetlenül gyors reggeli titokom: hagyja ki a rejtegetőt, amely általában csak kiemeli a problémákat – ehelyett egy Wee Cricteer kefét használja az alapítvány alkalmazására, csak ott, ahol szüksége van rá. Az alapot a szemhéjaimon, a bőr tónusának és a szemem alatt, azoknak a sötét köröknek a felhasználásával használom; Bármilyen foltra is alkalmazni fogok egy kis bitet is, mert kinek kell erre? és ez az! Állítsa az alapot a szemére egy kis porral; Adjon hozzá néhány szempillaspirálot és elpiruljon, és máris jó. Komolyan.

Nincs szüksége a smink teljes arcára, hogy a babát Gymboree -be vigye; Néhány stratégiailag alkalmazott termék frissnek, ébren és csinosnak tűnik. És csak öt percig tart, ígéret.

JK a baba utáni hajról is megkérdezte; Mint a bőrnél, vigyázzon az alapvető karbantartásra. Ne hagyja ki a hajvágásokat – sokkal könnyebb a haját stílusozni, ha egészséges és ideális hosszúságú a stílusához. Ráadásul a hajvágás egy óra önmagának, ami mindenkinek jó. Komolyan.

A napi stílus szempontjából a titok az, hogy kevesebb több. Mindannyian tudjuk, milyen nehéz lehet zuhanyozni minden nap, amikor új babát gondozsz; Ahelyett, hogy aggódna a haját minden nap mosása miatt, használjon egy száraz samponot, hogy a haját sokkal több napon húzza. Pálám, Sarah James (aki éppen anyu lesz, és aki valaha a legjobb haja van), azt javasolja, hogy a Big Sexy Haursizing száraz sampon. Permetezze be, és menjen. Olyan alapvető-és olyan jó a hajadhoz, különösen a babababa utáni napokban.

És ha minden más meghibásodik, viseljen nagy napszemüveget, és tartsa ki a babát előtted. no one will even notice your hair or your dark circles. (You know I’m right.)

————————–

Do you have a lot more appeal secrets to share?

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.