No Widgets found in the Sidebar

A megosztás gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A kompenzációt a Pericoach® kínálta.

A hólyagszivárgás egy nagyon érzékeny és kínos kérdés, amely a nők millióit érinti. A szülés a húgyúti inkontinencia fő oka, és minél sokkal több gyermeke van, annál rosszabb lesz. Öt éves anyaként magam is megtapasztaltam. A legtöbb nő inkább csendben maradna, ahelyett, hogy a hólyagszivárgásról beszélne. Az Analytica Limited, az új Pericoach® rendszer mögött álló cég – egy medencefenék izom -edzőeszköz + okostelefon -alkalmazás – reméli, hogy megváltoztatja ezt. Arra ösztönzik a nőket, hogy tegyék közzé „Kegel arcaikat” a közösségi médiában, hogy bizonyítsanak, hogy rendszeres és intelligens Kegel gyakorlatokon keresztül veszik vissza az irányítást a medencefenék felett.

Számos olyan eszköz található a piacon, amelyek azt állítják, hogy segítenek a nőknek a hólyagok ellenőrzésében, de a legfontosabb orvos által javasolt felhasználói felületet a Kegel gyakorlatok. A kegelek medence padlóizom -edzési gyakorlatok. Körülbelül egy harmadik nőnek a hazugságaik valamikor megtapasztalják az UI -t, általában szülés után és menopauza körül.

“Tudjuk, hogy a medence padlóizom -edzése nagyon hatékony a vizeletszivárgás csökkentésére vagy kiküszöbölésére, de mint minden testmozgási program, a nőket arra kell inspirálni, hogy megtegyék az első lépést, és napi testmozgást kezdjenek az eredmények megtekintéséhez” – mondta Leslie M. Rickey az Urology Health Services -ből, Orlando; Reproduktív tudományok, Yale Orvostudományi Iskola. „Mint orvosok, küzdünk azzal, hogy biztosítsuk az ügyfelek elkötelezettségét a medencefenék egészségével, miután elhagyják az irodát. A #KeGelface a nők számára, hogy kapcsolatban maradjanak ezekkel az alapvető gyakorlatokkal, és egyesítik a hólyag -ellenőrzési kérdésekben szenvedő milliókat is. ”

Kapcsolódó 4 gyakorlat az egészségesebb hálaadáshoz

A Pericoach -ot az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség hagyta jóvá, és receptre kapható. A #Kegalface részeként a Pericoach adományozza a Nemzeti Kontinencia és a Medencei Padló rendellenességek, az American UrogeCological Society részét képező Nemzeti Szövetségnek.

Külön köszönetként minden olyan nőnek, aki megosztja a #Kegalface -t az Instagram -on, a Facebook -on vagy a Twitter -en, valamint a #KeGelface hashtag, a vállalat kedvezménykódot kínál a Pericoach megvásárlásához. A klinikus általi aláíráshoz letölthető RX űrlap elérhető a www.pericoach.com oldalon.

Link ehhez a bejegyzéshez: Mi a #keGelface? #ad

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.