No Widgets found in the Sidebar

családok fantasztikus lehetőségei manapság sokkal inkább útközben vannak, mint valaha. Ez az életmód nagyon nehéz lehet a csecsemők számára. A legjobb Pack N játék megtalálása azonban egy kicsit megkönnyítheti a dolgokat a kicsi számára. Valójában, ha útközben van, akkor ezt fontolóra veheti a baba nyilvántartásának. A Pack N játék sokkal több lett, mint egy utazó babaágy. Ők egy játékkert; Jó hely a csecsemő pihenésére, és egy bébiszitter, miközben az anya vagy az apa tiszta, zuhanyoz, és felöltözik.

Joovy Room2 hordozható utazási kiságy – Kedvenc Pack N Play

A 2. szoba éppen olyan, mint amilyennek hangzik, az ideális 2. hálószoba a kicsi számára. A Joovy Room Crib egyszerűsített kialakítással rendelkezik, és áthelyezheti vagy elhelyezheti azt, bárhová választhatja. A 2. szoba utazási kiságyának nem tartozik játékkulccsal; Ez azt sugallja, hogy a kisbabájának adhatja a kedvenc játékát, amellyel inkább játszhat.

A karcsú és a modern kialakítás azt jelenti, hogy könnyen beilleszkedhet bármilyen otthoni kialakításba anélkül, hogy elválasztaná, mint egy fájó hüvelykujj. Kicsit nehezebb, mint a többi Pack N játék, amelyet beépítettünk, de ezt hihetetlenül tartósnak tartja (például abban az esetben, ha 4 másik vad gyerek fut).

Ellenőrizze az aktuális árakat itt!

Graco Pack n Play Snugle Suite LX – A legjobb durst a Buck -nak

Ha olyan csomagot keres, amely csak mindent megtesz, akkor a Snugle Suite az Ön számára. Ez magában foglalja egy visszapattanót, egy basszusgitárt és egy változó asztalot. Mindegyik nagyon könnyen átmenetelhető. A Bouncer ülés akár ki is vehető és közvetlenül a padlóra helyezhető, kiküszöbölve egyáltalán, hogy külön pattogó beugrót kell szereznie. Még akkor is, ha ezek a csodálatos tulajdonságok a Playard felfelé és lefelé történő felvételével befejeződnek a gomb egyszerű nyomásával.

Ellenőrizze az aktuális árakat itt!

4moms Breeze Plus hordozható Playard cserélhető basszusgitárral és váltó asztalgal

Miközben úgy gondoljuk, hogy a 4moms swing csak átlagos, szeretjük a Pack N játékot. A Pack N játék kiválasztásakor figyelembe kell venni a fő elem, hogy milyen könnyű megnyitni és bezárni. A 4moms szellő kinyílik és bezáródik egy egyszerű nyomással vagy húzással. Egy másik nagy bónusz az, hogy ez a játékszer egy csatolható basszusgitárral és változó asztalhoz tartozik, amely életmentő az újszülöttjével vagy a pelenkák cseréjéhez. Egész 10 négyzetméternyi szobával jár a játékhoz, amelyet a kicsi értékelni fogja, főleg, amikor növekednek.

Elérhető az Amazonon!

Baby Bjorn utazási kiságy fény – Fantasztikus a magas mamák számára

Szerelmesek vagyunk ennek az utazási kiságynak a megkülönböztetett és sokkal modernabb kialakításába. Nem is beszélve arról, hogy hihetetlenül könnyű és kompakt ahhoz, hogy elinduljon minden olyan kalandhoz, amellyel felgyorsította a hüvelyét. Ennek a baba Bjorn opciónak egy másik előnye, hogy a matrac extra vastag és extra kényelmes, hogy fantasztikus éjszakai alvást készítsen a baba számára. A matrac azonban egészen a földön van, tehát ez a lehetőség lehet a legjobb, ha a magasabb szülők, akik elég hosszú karokkal rendelkeznek, hogy óvatosan lefeküdjenek. Az 5 ′ 1 ″ mama a lábujjain volt, amikor feküdt a babáján.

Elérhető az Amazonon!

Guava Family Lotus Travel Crib – sok sokoldalú

Nem akarjuk itt abszolút kedvencet választani, de őszintén szólva, ez a Lotus utazási kiságy csak megöli a versenyt. Modern, könnyű, hihetetlenül funkcionális és még mindig nagyon ésszerű áron érkezik. Van egy oldalsó hozzáférésű ajtó, amely fantasztikus játékot jelent a játékhoz, amint a baba feltérképezhet, így lehetőséget ad nekik, hogy be- és kimenjenek. Csomagol egy kis hátizsákba, amely mindössze 13 kg súlyú, így a távolsági utazás legfelsõbb opciója. Annak ellenére, hogy hihetetlenül könnyű, még mindig nagyon tartós és kényelmes matracmal rendelkezik.

Ellenőrizze az aktuális árakat itt!

Graco utazási lite kiságy

A Graco Travel Lite Crib az ideális csomag játék a mama útközben. Nagyon sokoldalú, és négyféle módon használhatja az újszülötttől a kisgyermekig. Elegendő hely ahhoz, hogy kicsi aludjon vagy játsszon életük kezdeti szakaszaiban. Könnyű összeszerelni és lebontani, bárhová is kerül, és egy lombkoronával is rendelkezik, amely minden fénytől megpihent, így a baba aludhat vagy kényelmesen játszhat belülről vagy kívül!

Ellenőrizze az aktuális árakat itt!

Nuna Sena Aire utazási kiságy – nagyon kényelmes

A Nuna Sena az egyik legjobb csomag játék a városban. Prémium puha anyagból készül, és nagyon jól elkészített. Az egész matrac nevelhető újszülöttek számára, ami olyan, mint egy bassinet opció. Lehajolhatja és biztonsági másolatot készíthet ebben a basszusgitáros beállításban, ami újszülöttvel való utazást szellővé teszi. Egy másik tulajdonság, amellyel ez a Pack N lejátszása érkezik, egy csatolható pelenkaváltó pad. A szülők arra buzdítják, hogy a matrac sokkal kényelmesebb, mint gondolt volna egy hordozható kiságyra. Megvásárolhatja online vagy sok Nordstrom üzletben. Ellenőrizze az aktuális árakat itt!

Nézze meg itt!

Kidco travelpod hordozható kiságy

Ki nem akar utazás? Csak elég csodálatosnak hangzik, hogy felkeltsük érdeklődésünket! A Kidco Travelpod az egyik legkönnyebb lehetőség a listánkon,ami csak 10N font súlyú. Nagyon könnyű lenne bedobni a bőröndjébe utazáshoz, vagy a kedvenc parkjaihoz és strandjaihoz.

Végül, amikor a legjobb csomagot keresi a baba számára, keressen egy könnyű, könnyen csomagolható és biztonságos a kicsi számára.

Ellenőrizze az aktuális árakat itt!

Baba trend lil snooze deluxe ii

A Baby Trend Lil Snooze Deluxe II ideális lehetőség egy könnyen használható csomagoláshoz, amely egy basszusgitárral. Mindent tartalmaz, amire szüksége van, a cserélőasztaltól a tárolózsebtel, a lombkoronával rendelkező napperig. Ez az ideális játékszer minden szakaszhoz, az újszülötttől a kisgyermekig. Képes lesz gondoskodni, és van egy tárolózsákja az egyszerű szállításhoz.

Elérhető az Amazonon!

4moms Breeze Go hordozható utazási playard

Nem hagyhattuk el ezt a másik 4moms csomagot n lejátszásunkban! Túl jók. Egy egyszerű lépésben kinyithatja és bezárhatja, és nagyon könnyű áthelyezni a ház körül, vagy elutazni az utazásain. A kicsi ezt a születéstől kezdve használhatja, amíg 30 fontot súlyoznak.

Ellenőrizze az aktuális árakat itt!

Bónusz: Nyári pop n Play- Legjobb szabadtéri hordozható Playard

Ez egy fantasztikus csomag játék beltéri és kültéri használatra, bármi is legyen az időjárás! 14 négyzetméternyi játéktérrel rendelkezik, és csak 12 font súlyú. Tökéletesen könnyű és hordozható az utakon. Kompakt, könnyen összecsukható és hordozható. Vízálló padlóval rendelkezik, amely segít a baba szárazon tartásában, még a nedves fűben is.

Ellenőrizze az aktuális árakat itt!

Nem látja a kedvenc csomagod n játékát? Tudassa velünk a megjegyzésekben

A kisgyermekek utazási játékai legfelsõbb listája

Könnyítse meg az utazást a legjobb kisgyermek utazási ágyakkal!

A legjobb utazási garantálók – hordozható ejtőernyősök, amikor útközben vagy!

PIN -kód később: A legjobb csomag játék a „On On the Go” családok számára [9 fantasztikus lehetőség]

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.