No Widgets found in the Sidebar

Anya sokk: Az összes (egyéb) percet szeretni az anyák legelső évének esszéi gyűjteménye, összehasonlítva a tapasztalatokat a kulturális sokkkal, amikor egy idegen országba utazik. Nagyon szeretem az analógiát, és azt hiszem, hogy Heather még sokkal jobban tetszeni fog, figyelembe véve, hogy ő és ALEC rendkívül hosszú a világ körüli utazáson, amikor bevezették a szülői foglalkozásukat.

A könyvben a legjobban tetszett az esszé az a darab, ahonnan a szerző felhívta a „Minden (egyéb) percének szeretett” feliratát. Azt írja le, hogy amikor az emberek pontosan azt kérdezik az új anyukáktól, hogy szeretik az anyaságot, kötelesek vagyunk kijelenteni, hogy „ó, szeretem minden percét”. Példákat ad arra a percre, amelyekre nem tetszik, és arra ösztönzi Önt, hogy készítsen saját listáját. Az enyém is tartalmazhat

Rájönve, hogy van egy kakas, mi tetszik egy könyvben

Hívjon egy jó barátot, hogy törölje a terveket, mivel valaki szunyókál

Köhögés hallása a csecsemő képernyőjén, valamint tehetetlennek érezve, hogy bármit megtehessen annak javítására

Minden egyes nap elején ébredünk, ünnepnapok, valamint hétvégék is

Bedugott csatornák

Megkapod a képet. A lényeg az, hogy ez nem jelzi, hogy nem tetszik a csecsemőjének, ha nem szereti a csomaggal összejönnek néhány dolgot. Ez egy rendkívül hatalmas feladat, amelyet elvégeztek, és mindegyik fogyaszt. A szerző emlékeztet bennünket, hogy amikor pontosan megkérdezik tőlünk, hogy szeretjük a munkát vagy az új szülővárosunkat, nem várható el, hogy minden dolgot kedveljünk. Sokkal pontosabb lehet, ha azt állítja, hogy nagyon tetszik, sok, néhány, néhány vagy minden más percben. Ha ehhez társul, ellenőrizze a könyvet.

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.