No Widgets found in the Sidebar

, amely elindítja a legfrissebben házi készítésű baba és a gyerek Halloween jelmezek legfrissebb gyűjteményét, ez a Starbucks Barista jelmez. Különösen szeretjük, hogy az Alonzo baba sokkal több, mint egy év felhasználást kapott!

Fotók: HomeConanay

A Barista jelmezkötő Irene azt mondja: „Kezdetben azt terveztem, hogy a logót a kötényen keresztül festem, de több kísérlet után rájöttem, hogy a helyi számítógépes üzletben történő kinyomtatásom sokkal könnyebb és kevésbé rendetlen! Mama varrta a sapkát, miközben én is cukorkát készítettem egy régi lámpaárnyalatból, és úgy nézett ki, mint egy Starbucks csésze, hüvelyes. Alonzo szintén ugyanazt a jelmezt viselte egy második évben. Alapvető kötény jelmez a győzelemhez!

Fotó: CityMama

Stefania két órán belül elkészítette a lánya Wolf Princess jelmezét kevesebb, mint 20 dollárért. Ideális tovább, Mama. A Mononoke jelmez hercegnőjének utasításai a CityMama.com blogbejegyzésében találhatók.

Fotó: mycupofcreativitea

Thien-Kim a lánya, Sophia tündérruháját fejlesztette ki azáltal, hogy két abszolút különféle ruhadarabot kombinálva rózsaszínű. Azt írja: „Szeretem az újrahasznosítást, mert a varrás fele az Ön számára történik. Ha megfelelően vágja fel a ruházatot, akkor nem kell szegélyezni, és sok belső varrás már elkészült. ”

Elizabeth már az öt hónapos fiának készítette ezt a bájos pingvin jelmezt. Hangosnak tűnik! Teljesen lenyűgözött. Utasításokat tett a blogjába, ha érdekli.

Lásd a múlt heti DIY Baby Halloween jelmezek körét.

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.