No Widgets found in the Sidebar

A gének

Bybqmct

Jun 4, 2023

azok számára, akik sokkal több kisgyermekes ajánlást keresnek tőlünk, itt van az a darab, amely ezt a képet választja: Amikor a kisgyermekes kempingt veszi, a S’mores helyett, csak egy hétköznapi Graham Cracker fog megtenni. Semmi sem lesz bölcsebb, és megtakarítja magát a ragacsos pillecukor tisztításától, valamint az ujjaitól és a hajból való csokoládétől.

Kemping a Henry Cowellnél, adja meg a parkot

Ezután megfigyelted -e a két gyerek közötti hihetetlen méretbeli különbséget? Négy hónapos távolságra vannak. Úgy gondolja, hogy van -e bármilyen típusú lehetőség a pokolban, hogy Scarlett négy hónap alatt Milo mérete lesz? úgy tűnik, hogy nem.

A programból szignifikáns különbség volt, amikor Scarlett született, valamint Milo 4 hónapos volt. Minden más mellé helyeztük őket, és nevetettünk rajta. Azt hittem, hogy mára már ugyanolyan lesznek. De ha láttál engem és Heather -t (lásd az oldalsávot), akkor teljesen megmondhatja, ki tartozik, nem? Valójában, a barátok 12 éve alatt, megfigyeltük, hogy a kettőnk képeiben Heather feje mindig sokkal nagyobbnak néz ki, és így jól megalapoztuk az ő rutinját, hogy kissé hátrafelé támaszkodjon. Én kissé előrehajolok, amikor együtt fényképezzünk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a fejünk nem néz ki annyira másképp.

Látva a csajunkat minden más mellett, azt mondja nekem, hogy pontosan ugyanazon a technikán kell oktatnunk őket.

Nagy fejek, bit fejek, egyébként imádnivalóak, igaz?

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.