No Widgets found in the Sidebar

Tudta, hogy a kartondobozt 1998 -ban beillesztették a Nemzeti Toy Hírességek Csarnokába?

A kartondobozból épített űrhajó | Fotó Mr. McGroovy -n keresztül

Egyszer régen anyukám küldött nekem egy linket a Fridingeboxworld.com webhelyre, és annyira izgatott voltam, hogy e -mailt kellett küldenem a rendezőnek, április Capil -nek, és felkértem, hogy írjon nekünk egy tevékenységet. Alapított egy olyan társaságot, amely kartondobozokat gyárt, különösen a képzeletbeli játék céljából, és elmagyarázza: „Visszahoztam a kartondobozt a karton-doboz-edzéskerekek, a hűtőszekrény dobozán keresztül, hogy„ zöld legyen. ”És ösztönözve a kreativitást és a találékonyságot a mögöttünk lévő generációban. A kartondoboz természetesen az újrahasznosított anyagokból készült kevés játék egyike, amelyet újrahasznosíthatunk, ha elkészültél vele! ”

Többet áprilisból:
Tehát eladásra kerül, ha visszahozza a kartondobozt. most mit csinálsz? Nos, kezdje el egy dobozt, előnyösebb egy nagyot. Nem kell, hogy hűtőszekrény doboz legyen; Nem kell vásárolnia néhány McGroovy szegecset (de tudsz!). Csak kezdje el egy nagy üres dobozt, és kérdezze meg gyermekeit, hogy néz ki nekik. Néhányan azt mondhatják, hogy „duh, doboz”, de valószínű, hogy a képzeletük nem teljesen atrofált; Csak várt egy edzésre. Kérdezd meg tőlük, hogy úgy gondolják -e, hogy együtt ezt a dobozt valami mássá változtathatja (ha szükséges, nyomja meg Mr. McGroovy webhelyét néhány új ötletért). Jó kezdeni egy szerkezet (ház vagy épület) vagy jármű (például vonat, teherautó, autó, repülőgép, űrhajó, tengeralattjáró stb.), És hagyja, hogy a dolgok onnan fejlődjenek. Ha van két vagy három doboz, van Még ennél is jobb – nézd meg, hogy valamilyen módon összekapcsolhatod -e őket, mint például a pályán lévő dobozos kastélyt, vagy egy kastélyt, amelynek „nyugati” és „keleti” szárnyai vannak. Kezdje hozzáadni a dobozhoz (ES) a magazinok, ragasztó botok, markerek, ceruzák kivágásaival – bármi is legyen praktikus. Nyugodtan vágjon ki ablakokat, ajtókat, menekülési nyílásokat … Néhány órán belül elmehet a Holdra és vissza egy karton rakétába gyermekeivel – az egyetlen korlát a képzeletük.

Digger a kartondobozból épített | Fotó Mr. McGroovy -n keresztül

Zárásként ne félj, hogy gyermeke gúnyolódik ezen a kevésbé játékból, amelyet barna kraftból készített. A kartondoboz a gyermekek kedvence a világ minden tájáról, és órákig tartó kreatív játékot nyújthat minimális költségekkel és minimális hatással a bolygóra. A legjobb az egészben, hogy olyan készségeket épít fel, amelyeket a több harang és síp játékával nem tudnak – a kreativitást és a találékonyságot. És kinek nincs szüksége többre?

Ez az epikus kartondoboz erődje kitöltötte az étkezőnket a mozgó dobozoknak köszönhetően Fotó: H FLETT

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.