No Widgets found in the Sidebar

Nagyon először fedeztem fel a tipikus érzéki médiáról, amikor innovatív és nagyszerű anyám barátom, Jeanine meghívta az anyukánkat, hogy vegyen részt az akkori hároméves korunkban egy kétes matineának. Az első ösztönöm az volt, hogy ha Jeanine és Pepper is megy, akkor jónak kell lennie. Ugyanakkor egy újabb anya barátja, Jennifer kijelentette, hogy hallotta, hogy ez ugyanúgy félelmetes és kiszabadult. Aztán ismét egy újabb Jennifer, amit megértettem, már elvitte a gyermekét (alig 4). Szóval, melyik Jennifer olyan anya, mint én, mint én?!

Ekkor a másik felem a tipikus érzéki médiumba vezette, hogy megpróbálom ilyen típusú döntéseket meghozni. Tökéletes, ha megpróbálja kitalálni, hogy a Nemo ugyanolyan félelmetes -e (igen, ez nekünk van), a Desperaux és a tragikus (igen, ez nekünk van), vagy Dora, ugyanúgy fejlett (nem, bár ez vezet, így mi, így mi, így mi, így mi, így mi. Lépj ki) három éves korunk számára.

Íme egy fantasztikus példa a valós világból: ez az autók és teherautók vs autók és teherautók 2 Smackdown egyenesen biztosítja neked. Igen, úgy gondolom, hogy az autók és teherautók 2 nem volt film a gyermekek számára, bár talán más szülőktől, oktatóktól, valamint a gyerekektől akar hallani, mielőtt a családját választotta. Legalábbis rendkívül, hogy felfegyverkezhetnek azzal, hogy melyik jelenet a gyors előrejelzéshez, valamint milyen témák merülhetnek fel a beszélgetésben. A tipikus Sense Media mindent megtesz az Ön számára ezekkel az összehasonlító táblázatokkal, valamint a részletes áttekintésekkel.

Vs.

Készítsen egy gyors böngészést bármilyen típusú TV -műsoron vagy filmen, amelyben úgy gondolja, hogy a fiatalabb elé állítja, és fedezze fel a gyors és mocskos részleteket anélkül, hogy először bármit megtekintenie kellene. Úgy értem, valóban magához fogod menni ezeket a filmeket? !! Menj tovább, tesztelje ki, és hadd értse meg, mit gondol.

Milyen show -k, mint most a fiatalod? Bármi, amire gondoltál, rendben van, de teljesen kudarcot vallott a Commonsensemedia.org Challenge -hez?

Kapcsolódó hozzászólás: Fedezze fel, hogy mit néztek a bitem, hétköznap 5: 30-kor, a két fiúmnak a vallomási TV-fellépésemmel.

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.