No Widgets found in the Sidebar

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Ez a Gorilla hibája?

A szülő szégyenének szánalmának című regionális újság nemrégiben készült rövid cikke feltárja a szülő legelső küldetésének megértésének általános hiányát; A gyermeke biztonsága, valamint biztonsága és biztonsága. A szerző elutasító és lángoló megjegyzése; “Ha ez nem történt meg veled, akkor a szülői helikopternek alacsonynak kell lennie ahhoz, hogy a fák tetejét rögzítse.” bizonyítja a lényegét.

A szerző továbbra is védi a hároméves szülõket, akik a gorilla házába esnek, és elmondták saját szörnyű tapasztalatait, amikor 14 hónapos gyermeke, anyja mellett állt, egy híd korlátjával csúszott, és a patakba landolt. lent. A nagy hír mindkét eseményről az, hogy mindkét gyereket sértetlenül mentették meg, és biztonságosan visszatértek szüleik karjaiba. A rossz hír az, hogy ezek az események gyakran tragikus végződésekkel fordulnak elő.

A potenciálisan veszélyes körülmény közelében lévő követés elvesztését nem szabad enyhén venni. Valójában, ha Ön egyike azoknak a szülőknek, akik elfelejtik a kisgyermekét egy szupermarketben vagy hatalmas boltban, akkor a kockázat várható, ha a gyerek kimegy a parkolóba. A parkolóhelyekről beszélve, különféle alkalommal tanúi voltam- a szülők „La dee da” testbeszéde, akik nem állnak helyesen kisgyermekeikkel, miközben sétálnak a parkolóhelyekkel.

A gyerek számára a megtekintés kritikus eleme a szülő képessége a lehetséges káros helyzetek értékelésére. A medencék, a parkolóhelyek, az élvezeti parkok, a strandok, a játszóterek és az állatkertek példák azokra a helyekre, ahol a helikopter megfelelő. Ne feledje, hogy a kisgyermek gyanúsított világa nem létezik. A szülők a legelső oktatók, valamint a funkcióképek, akiknek a gyermekeik védelme mellett a káros helyzetek miatt mentorálják őket.

Pontosan kapcsolódott arról, hogyan kell gondoskodni a leülésről

Rossz dolgok akkor fordulnak elő, amikor a szülők nem fizetnek kamatot a legfelső felelősségvállalásukért. Nézze meg a járművekben fulladt gyerekek számát a felelős tudatlanok a felelősségteljesen. Ezek a történetek, valamint mások is elmondják a figyelmeztetésről, valamint a visszaélésről. Néhány eredmény elégedett, mások tragikus. Ne adjunk azonban átadást ezeknek a szülőknek, mert amint a szerző idézi egyik forrását, hogy „a gyermekeket a tiltott és a tökéletes menekülési művészek is vonják be”. Még a gorillák és az anyák medvék is sokkal jobban megértik.

James L. Casale, Ph.D

Dr. Casale a Skyhorse Publishing, a Smart Up, valamint a megoldás: Pontosan hogyan lehet a házban felfedezés kultúrájának előállítására, valamint a gyerek sikerére az iskolában. A könyvüzletekben, az Amazonon, valamint a Dr. Casale webhelyén, a www.parentsfirst.biz oldalon kínálják. Hangszóróként kínálják. Vegye fel a kapcsolatot vele a jcasale357@gmail.com címen.

Vásárolja meg ma Dr. Casale könyvét az Amazonon

Link erre a bejegyzésre: ez a gorilla hibája?

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.