No Widgets found in the Sidebar

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Karácsony után minden évben a fiatalok többet és több játékot kapnak a rendetlenséghez. Néha elviselhetetlen. Ha nehezen tudja felfedezni a „karácsony utáni rendetlenség” megtisztítására szolgáló módszereket, a fiataloktól hátrahagyott módszereket vizsgálja meg, és vizsgálja meg ezeket a fantasztikus tippeket:

Meghódítva a fiatalkorú rendetlenséget

1. A hatalmas játékdobozok egyszerűvé teszik a játékok számára, hogy összecsapódjanak. Használjon külön tartályt a különböző játékokhoz, például a Legos -hoz, még egy akciófigurához, egy újabb babaki bútorokhoz stb.

2. Forgassa el gyermeke játékát. Az oktatók azt állítják, hogy a fiatalok sokkal jobban koncentrálnak a játékukra, amikor csak néhány nagyszerű játék lehetőségük van, nem pedig szédítő különféle lehetőségek. Tartson további termékeket a garázsban vagy az alagsorban a „Toys On Waration” jelöléssel ellátott dobozokban, és néhány hetente cserélje ki őket. Az otthona azonnal megnövekszik.3. Tevékenységi zónák előállítása. Szeretne szórakozni színes papírral, ragasztóval és csillogással? Mindent szépen együtt tartanak a kézműves zónában. Felkészült egy könyv megnézésére? Készítsen el egy könyvtári sarkot egy gyermek székkel. Használjon könnyű dobozokat vagy tartályokat, különösen akkor, ha a hely nem igazán óriási olyan sokféle „zónához”, így a fiatalok mozgathatják a játékát, és visszahelyezhetik őket anélkül, hogy sokat segítenek tőled.

4. Ne használja a könyvespolcokat. A kis fiatalok nehezen tudják elolvasni a címeket a tüskéken, és visszahelyezik a könyveket, ahova tartoznak. Ehelyett tárolja a könyveket egyenesen kis műanyag tartályokban vagy kosarakban a padlón, vagy egy alacsony polcon. (A polcok rendben vannak, ha gyermeke körül van.)

Kapcsolódó kisgyermekek és technológia: Pontosan hogyan kell kezelni az internetet kisgyermekekkel

5. Szervezze meg kézműves kellékeit. Tartson egy vinil -terítőt a művészeti kellékekkel. Dobd el a zsírkrétát, valamint a színes ceruzadobozokat. Ehelyett tárolja a rajzszerszámokat a fedett dobozokban. külön kellékek cipzáras táskákban. Tárolja a papírt nagy adatokban vagy borítékokban.

6. Tartsa be ezeket a fantasztikus tippeket a ruhák ruháinak tárolására. Rengeteg ruha egy hatalmas tartályban. Lehet, hogy a hagyományos játékdobozok nem működnek rendkívül jól a kis játékoknál, ám fantasztikusan dolgoznak a ruházatban. Használjon két dobozt, ha a gyereknek nagyon sok ruhája van. Elválaszthatja őket stílus vagy szín szerint. Használjon horgokat azokhoz a dolgokhoz, amelyek eltévedhetnek vagy összetörhetik. Tegye le őket gyerekszinten a ruhadarab mellett, vagy használjon rövid kabáttartót.

7.Az minden játék és játék. Helyezze a játékokat a konténerekbe egyszerű szavakkal, valamint fényképeket arról, hogy mi van. Még az előadói olvasók is felfedezhetik, mit keresnek, és elhelyezhetik, amikor elkészülnek! Szalagja fel a játékot, valamint a puzzle dobozokat, amint megkapja őket azáltal, hogy az eltávolító szalagot a sarkokra helyezi. Vagy teljesen megszabadulhat a dobozoktól. Helyezze az egyes játékok útmutatásait, valamint a játékdarabokat egy nagy cipzáras műanyag zacskóba. Ezután tárolja a játék táblákat egy műanyag tartályban, a játékdarabok elején. Ha nagyon sok fa tálca rejtvénye van, gondoljon egy puzzle-állványra, amelyet a Teach-Supply üzletekben, valamint a sok játékboltban kínálnak. A kirakós rejtvényeket a megerősített dobozokban, tiszta, fedett dobozokban vagy cipzáras műanyag zacskókban lehet tartani. Ügyeljen arra, hogy kivágja, és tartalmazza a kitöltött puzzle fényképét.

Kapcsolódó kiropraktika, valamint fehérjeproblémák a csecsemőkben

Az Healthy Moms magazin javasolja ezeket a fantasztikus tárolási megoldásokat. Kattintson a képre vagy a linkre további információkért.

Kétoldalas könyvkijelző

2 oldalú íves tároló

Arch kisgyermek könyv böngészője

Beszélje meg ezt a fórumunkon

Link ehhez a bejegyzéshez: Nagyszerű tippek a fiatalok rendetlenségének gondozásához < /a>

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

CsipogOssza meg

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.