No Widgets found in the Sidebar

megosztása gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Itt az ideje, hogy az elmúlt héten gondolkodjon. Milyen pozitív dolgok történtek? Mi zavarta igazán? Nevetettél? Kiáltás? Állj a fejeden? Bármit is csináltál a múlt héten, szeretném hallani. Az összes őrült dolog leírása, ami az elmúlt héten történt, jó módszer a stressz kezelésére. Ahogy az életünk forgalmasabbá és forgalmasabbá válik, a stressz. Ideje elengedni mindent, hogy élvezhesse a hétvégét. Ragadja meg a gombkódot, készítse el a blogbejegyzését, és ne felejtse el elhagyni a linket Mr. Linky -vel!

Ezen a héten lassan ment, de sok izgalommal. A hétfő unalmas volt, de az összes tűzijáték kedden kezdődött.

Kedd reggel volt az OB kinevezésem. Miután elmondta a szülésznőnek, hogy súlyos fájdalommal 2 órakor ébredtem, és egész reggel összehúzódást végeztem. Korábbi szüléssel bántak velem, és később este haza küldték. Nem tudtak etetni semmit, mert a babám nadrágos, és nem tudták biztosan, hogy szükségem lenne -e egy C szakaszra aznap, vagy sem. Amikor az orvosom megérkezett, úgy döntött, hogy hazamehetek, és a baba még nem fog születni. Most 32 1/2 hét vagyok.

Minden csecsemőm korán született, mert hajlamosak vagyok koraszülöttbe lépni. Az első gyermekem 36 héten volt, a második a 35 héten, a harmadik pedig 37 1/2 héten. Úgy érzem, hogy ez még korábban is születni fog. De szükségünk van rá, hogy forduljon először!

Kapcsolódó kapcsolódó, fordítsa gyermeke iskolai fotóját egy gyönyörű vászon nyomtatványsá

Amikor kedden este haza küldték, csak egy kúpot adtak nekem, amely egyáltalán nem ellenőrzi az összehúzódásokat. Tehát egész héten fájdalmat szenvedett. Fáj a hátam, a csípőm fáj, fáj a lábam, és rendkívül fáradt vagyok. Csak ezt akarom átjutni.

A gyerekek kedden és szerdán a nagymamán és a nagypapán maradtak. Csütörtökön és pénteken velem voltak. Courtney mindent megtett, hogy segítsen, de csak annyit tud tenni a kicsikért. Mondanom sem kell, hogy a pelenkaváltozások, az ételkészítés, az „Anyu Snugle Time”, a ruhák és a fegyelem cseréje. Courtney továbbra is panaszkodott, hogy egész nap figyelnie kell a gyerekeket, és nem kell lezuhanyozni, amikor felébredt. Közben kimerültem és rendkívül fájó voltam. Csütörtökön a összehúzódásaim délután közepén kezdődtek, és csak később este mentek el. Pénteken egy kicsit korábban kezdtek. De nem hajlandó visszatérni ebbe a kórházba, amíg ez feltétlenül szükséges.

Lynn, az egyik írónk, küldött nekem egy linket erre a nagyszerű weboldalra, amely edzési technikákat tanít, hogy segítsen a baba megfordításában a születés előtt. A babám az, amit keresztirányúnak hívnak, azaz oldalra feküdnek. A csecsemők fonó helyszíne azt sugallja, hogy ezt a technikát inverziónak nevezi, vagy kipróbálhatja a nadrágos dőlést. De egy keresztirányú fekvő babával az inverzió általában jobban működik. Tegnap Courtney segített nekem inverzióban. Azt hiszem, folytatni fogom ezt minden nap, és a kézmasszagóm segítségével meglazítom a szalagjaimat. Érzem, hogy most egy összehúzódás következik be, így a mai nap újabb hosszú és fájdalmas nap lesz.

Kapcsolódó tények a covid19 -ről

Szeretném hallani, hogy ment a hete. Csatlakozzon a szórakozáshoz, és ne felejtse el elhagyni a linket!

Fogd meg a hétvégi reflexiós kódot

Csatlakozzon az Egészséges Moms közösséghez

Link to this post:Weekend reflection #59 | Preterm Labor and a Breech Baby

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.