No Widgets found in the Sidebar

Nem tudom, hogy volt-e lehetőséged a Play-Doh-val való együttmûködésre az utóbbi időben, de az unokahúgom, Mitra Loooooove, így folyamatosan játszani kell vele. Manapság mindenféle őrült színben kapható- valójában vásárolhat egy csomagot, amely kijelenti, hogy 50 különböző színű! Ó, és undorító szaga van.

Soha nem tudtam az igazi játékról, mint gyerek, mert a találékony anyám a nővéreimet és a házi készítésű tészta játékot játszotta. Olcsóbb, biztonságos, ehető, és fantasztikus azoknak az embereknek, mint én, akiknek nincs túl sok játék a házukban. Csak néhány percig tart, hogy elkészítse, és később is komposztálható (ha ilyen dolgot vagy.)

Nincs szükség a divatos játékokra és kiegészítőkre sem- mindenféle fantasztikus helyettesítést találhat a ház körül. A fokhagymás sajtó volt a személyes kedvencünk, mint gyerekek. A műanyag süteményvágók és a gumi bélyegek is nagyon szórakoztatóak. A Littler Kids-szel minden, ami a struktúrát szórakoztató és oktatóvá teszi- egy pot-súroló, egy illeszkedési szűrő stb.

Recept a házi tészta elkészítéséhez:

Összetevők:

1 csésze liszt

1 csésze víz

2 teáskanál tejszínhabba

1 teáskanál olaj

1/4 csésze só

Utasítás:

Egy serpenyőben egyesítse a lisztet, a vizet, a tartár, az olaj és a só krémét.

Keverje át közepes hőt, amíg sima nem lesz.

Távolítsa el a serpenyőből, és gyúrja, amíg meg nem keverik.

Hűtéskor tárolja műanyag zacskóban vagy légmentesen lezárt tartályban.

Ha divatos akar lenni, adjon hozzá színeket vagy csillogjon. Gyúrhat az ételfestékes pasztákban vagy folyadékokban. Nem lesz olyan élénk, mint a boltban vásárolt cucc, és a kezed felveszi a színt, amikor keveri. Ha nem akarja kockáztatni a kék kezét, csak hagyja, hogy a gyerek keverje össze! ?

[Fotók: Anna Azimi]

Keressen további kézművességeket, amelyeket együtt kell tennie a Makin ‘It sorozatunkban!

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.