No Widgets found in the Sidebar

Tudjuk, hogy a terhesség stresszes lehet a nő testén. Pontosan ezért ömlöttük a teát a terhességi teára, és hogyan segíthet. Az alternatív gyógyászat növekedésével kíváncsi lehet a teákra és arra, hogy mit tehetnek az elméd és a test megkönnyítése érdekében az új élet létrehozása közben megtörténik a jelentős változások során! De honnan tudja, milyen teák biztonságosak az Ön és a növekvő babád számára? Nem rossz a koffein a terhesség alatt? Milyen előnyei vannak ezeknek a teáknak a terhesség alatt? És hol vannak a legjobb vállalatok, amelyek megvásárolhatják ezeket a teákat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy jó hírű forrásokból származnak?

Rendben van -e a terhességi teákat inni, ha koffeinük van?

Olyan sok a terhesség, és nem van a terhesség, tehát biztos vagyok benne, hogy kíváncsi a koffeinre. A koffein stimuláns és diuretikum. Növeli a pulzusszámot, a vérnyomást, és arra ösztönzi a vesét, hogy kiürítse a víz kiszáradását. Ezek olyan dolgok, amelyek nagyon nélkülözhetetlenek a terhesség alatt történő ellenőrzéshez, ezért elengedhetetlen a koffein bevitelének terhes közben. Ez nem jelenti azt, hogy el kell kerülnie a teát, csak azt jelenti, hogy tudatában van annak, amit a testébe tesz.

Számos tanulmányt készítettek a koffeinfogyasztás kockázatainak kitalálására a terhesség alatt. A Dimes március szerint a terhes nőknek napi 200 mg -ra kell korlátozniuk a koffeinbevitelüket. Tehát ezt a célt szem előtt tartva nézzük meg a különféle teát, a koffein mennyiségét és az egyes előnyöket a terhesség alatt.

A teáról beszélünk

Mielőtt különböző teákba kerülnénk, általában két kategóriába kell bontanunk a teát; nem herbális és gyógynövény.

Nem herbális:

A nem herbális teák három kategóriája van: fekete, zöld és oolong. A nem herbális teák a tea növények leveleiből származnak. Koffeintartalmuk néhány tényezőtől függ: oxidációs idő (a levelek erjesztése), a sörfőzési idő, a méret és a tea készítéséhez használt levél típusa.

Fekete tea- 40-75 mg koffein 8 oz csészén

A fekete tea a leggyakoribb tea a világon; beleértve a fajtákat, például Earl Gray -t, angol reggelit és narancssárga pekoe -t. Az ilyen típusú tea a legtöbb koffeinje a teljes erjesztés miatt a társaival összehasonlítva. A fekete tea magában foglalja a tanninoknak és katechineknek nevezett antioxidánsokat. Ezek az antioxidánsok hozzájárulnak a jobb szív- és érrendszeri egészség és a rák megelőzéséhez. Mivel azonban a fekete tea sokkal oxidálódott, mint más típusú nem herbális teák, jobb lehetőségek vannak sokkal antioxidánsokkal. Mindezek ellenére a fekete tea valószínűleg nem a legjobb választás, ha a terhességi teával kapcsolatos.

Zöld tea- 15-60 mg koffein 8 oz csésze

A zöld tea sokkal finomabb, mint a fekete tea. Az ilyen típusú tea nagyon kevés koffeinnel rendelkezik, különösen néhány más típushoz képest. A zöld teaban található tanninok és katechinek mennyisége magasabb, mint a fekete tea, amely a zöld teát kivételes választásként választja az antioxidánsok napi adagjának.

Oolong tea-50-75 mg koffein 8 oz csésze

Az oolong tea ugyanabból a tea növényekből származik, mint a fekete és a zöld teák. A teában található koffein mennyiségének ellenére számos nyugtató hatással van, például a szorongás csökkentése és a feszültség hatása a testre. Ezek a hatások csodálatos előnyt jelentenek a terhesség alatt, csak nézzük meg a fogyasztását.

Kattintson ide, hogy kövessen minket az Instagram -on, hogy ne hagyja ki!

Gyógynövény- és gyümölcsteák:

A gyógynövényes teák nem ajánlottak a terhességre, és azt javasoljuk, hogy kerüljék őket teljesen. A gyümölcsteák viszont előnyösek lehetnek, mivel nem állnak koffeinből. Győződjön meg arról, hogy amikor gyümölcsteát vásárol, nem keverik össze a gyógyteákkal.

Az alábbiakban felsoroljuk a különféle gyümölcstea -típusokat és azok előnyeit. Mielőtt az alábbi teákat iszik, kérjük, beszéljen orvosával vagy szülésznőjével a terhesség alatt a fogyasztásról és a gyógynövényekről.

Piros málna tea

Vason gazdag

Megnövekedett tejtermelés

Enyhített munkaerő -fájdalmak

Segít a hányinger tüneteiben

Citrombalzsam tea

Enyhíti az ingerlékenységet

Megakadályozza az álmatlanságot

Csökkenti a szorongást

Gyömbérgyökér tea

Segít az émelygésnél

Csökkenti a hányást

Pitypang tea

Magas A -vitamin, kalcium és vas

A legjobb terhességi teák

Egyes odakint vállalatok olyan csomagolt teákat hoztak létre, amelyeket kifejezetten a terhes nők fogyasztanak. Íme néhány kedvenc a piacon:

Hagyományos gyógyszerek terhességi tea

Ez a menta, édes tea egy megbízható társaságból származik, amely ötvözi a hagyományos gyógynövényes bölcsességet és a tudományt, hogy olyan keveréket hozzon létre, amely sok zavaró terhességi tünet elősegíti. A tea csillaga egy málna levél. Ez a hatalom gyógynövény a méht hangolja, olyan tápanyagokat ad hozzá, mint az A, B, C és E -vitamin, a vas és a kalcium, és segít a reggeli betegségben. A málna levél csökkentheti a fájdalmat a szülés és a szülés során. Ellenőrizze az aktuális árakat itt!

Föld Mama reggeli wellness tea

Ennek az ökológiai társaságnak különféle termékei vannak a várandós anyák számára, ideértve ezt a teát is, amelyet állítólag „a reggeli wellness, nem a betegség”. Gyömbérgyökér, kamilla, citromA balzsam, a menta és a narancshéj csavarja ezt a teát citrusféléknek teszi, hogy megnyugtassa a nyugodt gyomrát. Nézze meg itt.

Peapod tea két terhességi teához

A Peapod egy laza leveles teát hozott létre, amelyet az egészséges terhesség támogatására fejlesztettek ki. A speciálisan kiválasztott gyógynövények lazítják a méhet, segítséget nyújtanak a reggeli betegségben, és javasolták, hogy az egész terhesség és a szülés utáni részét használja. Tippként fagyasztja be a főzött teát jégbukkanóvá dehidráció és émelygés céljából. Vásárolja meg itt a tiéd!

Azt hiszem, mindent lefedtek! A tea fantasztikus előnyt jelenthet számodra a terhesség alatt. Ha érdekli, hogy ezeket az előnyöket hozzáadja a terhességhez, akkor vegye át ezt orvosával vagy szülésznőjével, kutatjon gyógynövényeket a Nemzetgyógyászat részletes adatbázisában, és vizsgálja felül a cikkben tárgyalt néhány terhességi teát. Lehet, hogy csak egy csészében találja meg a terhesség kényelmét!

Van kérdése a terhességgel kapcsolatban? Teljesen nyugodtan tegyen fel a megjegyzésekben, vagy tegyen fel egy kérdést az újonc anyák Facebook csoportjában, ez egy fantasztikus anyák csoport, ahol megoszthatja tapasztalatait, ajánlásokat kérhet, és még egy másik anyának is segíthet!

Ön is élvezheti:
Kerülje a striákat a legjobb terhességi nyújtási krémekkel

Terhességi divat – A legjobb anyasági farmer – szerkesztõink legfontosabb válogatásai

Idézetek:
Herbális teák és terhesség: Melyek biztonságosak? (2018, október 08.). Lekért

Pin a későbbi – terhességi tea – melyek biztonságos + a kedvenceink!

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.