No Widgets found in the Sidebar

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

https://apis.google.com/js/plusone.js

Írta: Danielle Webb

A terhesség kétségtelenül zavaró idő lehet, bár nem kell. Noha határozottan „ragyogni” lesz rólad, sok megjegyzi, hogy pontosan milyen sugárzónak tűnik, amikor terhesnek tűnik, valószínűleg nem érzi magát annyira ragyogónak – a reggeli betegség, a gyomorégés, a viszketés, a lábgörcsök, a hátfájás, mint Ahogy a akadályozott mobilitás látja ezt!

De amint mondtam, a terhességi követelmény nem olyan zavaró idő – valójában néhány nő (egy kisebbség, azt kell mondania), hogy valóban felfedezték a módszereket, hogy hátradőljenek és élvezzék a terhességüket. Itt van néhány dolog, amit megtehetsz a terhességi szabadság kihozatala érdekében:

Diéta

Az egészséges táplálkozási terv létfontosságú a terhesség alatt – nemcsak kettőért eszik, a csecsemő egészsége és wellnesse elsősorban az étrendjétől függ, azonban az ideális ételek fogyasztása valóban sokkal jobban érzi magát – vigyázzon az ideális mennyiség enni, hogy megegye Gyümölcsök, valamint zöldségek, keményítőtartalmú ételek, fehérje és tejtermékek, hogy elkerüljék ezeket a hangulati ingadozásokat!

Könnyen ezeket a fájdalmakat, valamint a fájdalmakat

Ha nem érzi magát fantasztikusan a megjelenéséről, akkor nincs semmi baj, ha kényezteti magát – menjen egy szépségszalonba, egészségügyi klubba vagy masszázs szalonba, hogy egyszerűsítse a hátad fájdalmait.

*MEGJEGYZÉS: Ha egészségügyi klubba megy, akkor a legszebb lenne megakadályozni a meleg kezeléseket, mint például a jacuzzis, valamint a szaunák, mivel ez befolyásolja azt, hogy a tápanyagok a csecsemőbe utaznak, amikor a testhőmérséklete emelkedik.

Szülési ruhák

Noha azok a verejték nadrág, amelyet hetekig használ, kivételesen kényelmesek lehetnek, ne feledje, hogy vannak olyan kényelmes ruhák, amelyeket szintén úgy hoztak létre, hogy fantasztikusan nézzen ki – nézzen meg a Tiffany Roseand terhességi ruháinak ezt a gyönyörű választását. látod mire gondolok. A másik felednek is köszönetet mondhat neked is – végül visszakaphatja a pólóit, valamint az izzadságokat!

Danielle Webb egy hektikus blogger, innovatív és anyuka, aki rendszeresen megosztja kalandjait, valamint ötleteit abban a reményben, hogy befolyásolja és irányítja a szülőket, amint ezt sok mindent megtett előtte.

Link ehhez a bejegyzéshez: Hozza ki a legtöbbet a terhességi szabadságból
Kapcsolódó feladat A terhesség veszélyezteti a feladata?

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.