No Widgets found in the Sidebar

vitatkozik, figyelted a katasztrófát, az Amazon Prime sorozatot egy olyan párról, akiket gyorsan összehoznak, amikor egy éjszakás standjuk terhességet eredményez? Olyan vicces.

Észrevettem azonban, hogy a legtöbb műsorhoz hasonlóan a pár gyakoribb harcokkal jár, mint a házastársam és én. És emellett jobban képesek kecsesen felépülni ezekből a harcokból. Irigylem az ellenálló képességüket.

A legjobb dolog a katasztrófában a brutális őszinteség, a lojalitás és a nevetés kombinálása, valamint az, hogy miként folynak és áramolnak együtt … még akkor is, ha olyan trükkös témákat fednek le, mint amilyeneket a szülők harcolnak.

Hogyan lehetnek ezek a srácok annyira gonoszok egymással, majd annyira támogatóak? Az ügyes konfliktusmegoldást, amelyet gyakran látok a televízióban (más néven a mobil eszköz), néhány tényezőnek tulajdonítom:

Ezek nem igazi emberek. Egy kitalált világban a felnőtteknek nincs szükségük időre az érzéseikkel ülni. Haragjuk varázslatosan emelkedhet, amikor a kamera a következő jelenetre vág.

Ha a karakterek nem fogalmazzák meg az érzések sokféleségét, a show unalmas lenne. Mindig lenyűgözött, amikor a modern család Dunphys és Mitch és Cam megosztja érzelmeiket az egészben: féltékenység, zavar, félelem a figyelem elvesztésétől. Minden epizód végén modellezik a kiváló kommunikációs készségeket. De természetesen, ha nem verbálisan emotálnának, akkor nem lesznek vonalak és telek, és csak a kanapén ülnénk, és egy jobban megvilágított párot ülve a saját kanapén ül.

Forgatókönyvírók. Ezek az érvek annyira tömörek! Senki sem indul el annak a logisztikának a megbeszélésébe, hogy hol kell parkolni a repülőtéren, vagy hogy egy jó ebéddoboz magában foglalja a vallomások közepén, hogy nem értékelhetőnek érzi magát. A való életben gondolataink nem annyira szervezettek. Sokkal hosszabb ideig tart, amíg kicsomagolják az ügy szívét.

Megkérdeztük a Facebook oldalunkon lévő anyukákat, hogy mondják el nekünk, hogy mely témákkal nem értenek egyet a partnerükkel az elkövetkező napban, és több mint 30 különféle választ kaptunk, amelyek közelebbi vizsgálat után három általános kategóriába kerültek.

Ezek közül melyik a háztartásban található forró gombok?

Szórakozás
A futball túl sok a film látásához, úgy hangzik, hogy nincs elég óra a nap folyamán (vagy elég gyermekmentes órák a nap folyamán), hogy mindent megnézhessenek. Ha az idő az idő korlátozott az otthonában, javasolja-e, hogy elválasztja-e a különböző helyiségeket annak érdekében, hogy mindkét partner uralja saját távirányítóit, vagy azt sugallja, hogy bárki is megkapja az utat, adjon a másiknak a lábát?

Nem, ez a te sorod!
A házimunkák elleni küzdelem egy adott. Ki csinálja az edényeket, megváltoztatja a következő pelenkát, és ennek a 27 lépéses lefekvési rutinnak melyik darabját akarta kezelni? A szülői vállalkozás egy olyan csapatsport, amelyben mindenki várakozással tekint a padon ülve töltött percekre. Mivel nincs olyan edző, aki segít kiválasztani a győztest a „Ki fáradtabb?” Vitatja meg a kettőt, hogy legyen, emlékezzen az Aranyszabályra: Kezelje szeretettjét úgy, ahogyan szeretné kezelni. És a szülők? Nincs pontszámítás.

What’s good for the kids. Or what’s good enough for the kids.
Wendy says no soda, while Zach thinks it’s fine. One parent wants everyone to sing along to Iggy Azalea’s fancy while the other wonders why on earth a 5-year old should be encouraged to repeat “Trash the hotel/Let’s get drunk on the mini bar”¦” These are the stickiest of discussions because the topics are incredibly subjective and we all come to the table with a unique set of priorities. Those who grew up with a Friday night tradition of pizza and root beer may want to see their kids scarfing down the same magic combination. raise your hand if you’re guilty of saying, “Well I did X as a kid, and I turned out fine,” where X = memorized all the lyrics to Baby’s got Back or ate a Snickers bar for lunch several times a week.

My best advice is this: give your partner the benefit of the doubt, remembering that he or she also wants what’s best for your family.

Pro tip: If you’re determined to get your way, distract your partner like Iowa mom Heather Osby who told us that she rearranged the living room while her spouse wasn’t home. now he doesn’t even know where the TV is.

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.