No Widgets found in the Sidebar

megosztása gondos!

Részvény

Csipog

Részvény

A nyár utolsó hónapja megjelent, valamint itt, Chicagóban, augusztusban, valamint a páratartalom brutális lehet. Légkondicionálóink ​​a nap nagy részében, valamint a fiatalok nyáron házak. Karácsonykor néhány hónap távol van az amerikai szülők követelménye, hogy több pénzt takarítson meg. A költségvetési terv csökkentésének egyik módja az energia megtakarítása. A fiatalok energiatakarékosságról szóló tanítása segít nekik felfedezni a földünk gondozásának fontosságát, valamint a pénzmegtakarítást. Itt van néhány fantasztikus tipp arról, hogyan lehet pontosan megtanítani a fiatalokat, hogyan lehet energiát megtakarítani.

1. Ahelyett, hogy a légkondicionálót folyamatosan futtatná, felállítaná a mennyezeti ventilátorokat, és motiválja a gyerekeket, hogy használják őket.

2. Korlátozza a gyermekek számítógépét, valamint a televíziós időt, és ellenőrizze, hogy mindkettőt kikapcsolják, ha nem használják.

3. Mondja meg a fiataloknak, hogy napközben kapcsolják ki a hálószobájuk lámpáit. A megvilágítás a tipikus lakossági közüzemi törvényjavaslat kb. 15% -át teszi ki.

4. Ha a gyerekek folyamatosan kinyitják az ajtót, hogy a nyári hónapokban kimenjenek, kapcsolja ki a légkondicionálót a nap folyamán.

5. Tanítsa meg fiataljait a vízmegtakarításról azáltal, hogy kikapcsolja a csaptelepet, miközben fogaikat mossa, valamint rövidebb zuhanyokat készítsen.

6. Hasonlóképpen megtaníthatja a fiatalokat a megőrzésről, innovatív technikák felhasználásával a csökkentés, az újrafelhasználás és az újrahasznosítás érdekében. Például egy kartonpapír törülközőtekercset teleszkópré alakíthat.

7. Beszéljen a fiatalokkal arról, hogy pontosan hogyan tudják megtakarítani az energiát.

8. Ha a gyerekei elegendőek a házimunkához, tanítsd meg őket, hogy töltsenek be egy kis rakomány helyett a mosógépet, valamint a szárítót egy kis rakomány helyett.

Kapcsolódó, mi a gyerekekkel való visszaélés?

9. Játsszon játékokkal a gyerekeivel, akik energiatakarékosságot tanítanak. Egy egyszerű Google -böngészés az „Energiatakarékos játékok gyerekeknek” fantasztikus ötleteket nyújt Önnek.

10. Tanítson példát. Mi vagyunk a gyermekeink legelső tanárai. A legfinomabban fedezik fel minket. Ügyeljen arra, hogy mindennapi energiát takarítson meg.

Kihúzza a lámpáit napközben, vagy mielőtt kilép egy helyről otthonában?

Újrafelhasználja a vásárlási táskákat?

Újrahasznosítja?

A házad energiahatékony?

A közvetlen energia azt akarja, hogy segítsen pénzt megtakarítani villamos energiáján, energiát takaríthat meg, valamint a #Livebrighter. Keményebben dolgoznak, és azt hitték, hogy okosabbak az eszközöket, valamint az innovációs fogyasztók felhasználhatják energiafelhasználásukat, valamint a #Livebrighter -et.

A Direct Energy az egyetlen energiaszolgáltató, aki a Plenti részét képezi!

Mi a Plenti? Plenti lets you make points at one location as well as utilize them at another, all within a single benefits program to ensure that keeping track of your benefits is simple.

If you indication up for direct Energy’s Plenti program as a new client you will be able to make 1,000 plenti points. If you are already a direct energy client you can likewise make 1,000 Plenti points when you indication up for Plenti as well as link it to your direct energy account.

Visit www.directenergy.com/plenti for more info on direct Energy’s Plenti points program. indication up for direct energy today as well as you will get a $75 pre-paid gift card  Use promo code LIVEBRIGHTER75 – valid up until August 15th!

If you would like to get notifications about healthy living tips, health and wellness news, parenting as well as posts, please subscribe via email as well as comply with us on Facebook, Pinterest , Bloglovin , Google+, as well as Twitter. Iratkozzon fel hírlevelünkre. Csatlakozzon a közösségi hálózathoz

Link to this post:10 methods to teach Your youngsters exactly how to save energy as well as #LiveBrighter
Related  assisting our kids ended up being people of the Book

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

RészvényCsipog

Részvény

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.