No Widgets found in the Sidebar

Azt hittem, hogy soha nem fogom megállítani az oxo utazási bögrét (és még mindig nagyszerű barátok vagyunk), de akkor egyszer belemerültem ebbe az életem!

(Itt utazó vagyok, vonzó sors)

Két alapvető jellemző, amelyek ringatják a világodat, sőt, kiabálok:

Nem önt. Amikor bezárja, átfordíthatja a laptopja, a pelenkák, a telefon, valamint a folyadékcsökkentés nem szivároghat. Ez a funkció különösen értelmes számomra, mivel ha van egy módszer a vizes palack téves igazítására vagy alulhúzására, valamint a cuccaim körül, akkor felfedezem. Tehát komolyan, fejjel lefelé a laptopomon, nincs probléma. Ámen. Az alábbi kép a kézitáskám belseje, ezzel a bögrével, valamint a laptopommal, valamint sétálok!

Komolyan melegen tartja a cuccokat. A kávéim kijönnek ebből a felnőttkori csészéből, hogy olyan forró, hogy felhasználtam, hogy egy órát kell várnom, hogy inni. Az italok melegnek tartottak egy nagyszerű négy órát a napomban. Ha Ön választott csecsemő vagy kisgyermek, valamint alig van ideje a poharat az ajkaira helyezni, akkor tetszeni fog, hogy tartsa a hőt. Azok a türelmetlen emberek számára, akik szeretik a reggeli sörfőzdet, azt tapasztaltam, hogy egy ember jégkocka csinálja a trükköt.

(Igen, bármi is legyen a kézitáskámban, mi van?!)

A férjem, valamint a Hella kétcsomagolási tekercselő bögréit is megosztom, így nem kell harcolnunk azzal, hogy ki kapja meg a nagyot. Ugyanígy van legalább egy nagyon sok szín. * Azt hiszem, * csak a rozsdamentes színű, a mosogatógép kockázatmentes, azonban ne idézzen erről.

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.