No Widgets found in the Sidebar

A megosztás gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Elfoglalt anyukák követelmények, hogy időt tegyenek a szabadidős tevékenységekre. A filmek élvezése, a regionális forró pontok ellenőrzése, a zenehallgatás, valamint a könyvek olvasása csak néhány olyan tevékenység, amely segítséget nyújthat a szorongással, és ideiglenesen kiküszöböli magát a kaotikus napi tevékenységeiből. Ezek az anyukák mindent megértenek az élvezetről, valamint pontosan arról, hogy miként lehet felfedezni a közelben lévő legjobb élvezetet. Az alábbiakban felsorolom a 4 legfontosabb élvezetes anyu blogot.

1. Sassy anya LA -ban – Yolanda Machado

Yolanda egy házastársa, valamint egy gyermek anyja, Los Angelesben, Kaliforniában. Blogja, a Sassy Anya LA -ban az életmód és az élvezeti blog is. Cikkeket tartalmaz a technológiáról, a stílusról és a termékértékelésekről a kortárs latina anyukák számára. Mehet Yolanda -ba a Sassymamainla.com webhelyen.

2. A tyúkfészek – Henrietta

Henrietta két tini gyermek házastársa és anyja. Blogjában, a tyúk fészekében a szórakozásról, a háztartási életről, a hátsó udvari csirkékről, az értékelésekről és az ajándékozásokról szól. Sokkal több információt a Henrietta -ról, valamint a tyúk fészekről az Ahensnest.com oldalra.

3. Formula anyu – Mariah

Mariah feleség, blogíró és anya. Blogjában, a Formula Mom -ban információkat oszt meg a szórakozásról, a Disney -ről, a szülői, a kézműves ételekről, valamint az utazásról. Mehet Mariah -ba a Formulamom.com oldalon.

4. Anya Musings – Stefanie Fauquet készítette

Stefanie Fauquet egy blogger, házastárs, valamint egy floridai kisgyermek anyja. Blogjában az anya musings a szórakozásról, az utazásról, az életmódról, a háztartásról és az ételekről alkot. A Stefanie -ről még sok további információt a mommymusings.com webhelyen talál.

Link ehhez a bejegyzéshez: 4 legfontosabb élvezetes anya blogok

0/5

(0 vélemény)

Pontosan kapcsolódik, hogyan befolyásolja az irritábilis bél szindróma vagy az IBS az ember fogyásának képességét?

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.