No Widgets found in the Sidebar

megosztásának létfontosságú része az, hogy a megosztás gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Írta: Thomas Larson

A gyógyszeres kezelésből vagy az alkoholfüggőségből való felépülés az egyik legnagyobb eredmény, amelyet valaha is elvégez. A méregtelenítéssel, a mentális, valamint a fizikai egészséggel és a wellness problémákkal foglalkozó problémákkal, valamint az összetett visszaélés rehabilitációs programjának működésével kapcsolatos folyamat, amely sok nehéz munkát igényel, valamint az Ön részéről erőfeszítéseket, mindazonáltal az élet végeredménye Amellett, hogy józan emberként való felfedezés jól értékeli.

A teljes rehabilitáció után a fejlesztés folytatódik, amikor megkezdi a gyógyulás utógondozási fázisát – a kezdethez lásd a webhelyet.

A St Louis Addiction Tanácsadó Szolgálat által kínált legtöbb utógondozási program számos módszerrel biztosítja a visszatérő függőknek a józan életben való alapot. Amellett, hogy osztályokba és műhelyekbe jár, valamint a csoportos találkozók támogatására is jár, a ház egészségének és wellness -terápiájában való részvétel szükséges a józan maradásnak.

A józanság az, amit az életben fenntartanak, ahelyett, hogy egyszeri eredmény lenne. A tanácsadási ülések, amelyekre jár, létfontosságú szerepet játszik az új egészséges életmód megőrzésében.

-Terápia a rehabilitáció során: Miközben egy beteg rehabilitációs központban tartózkodik, számos különféle kezelési módon megy keresztül, hogy segítse a méregtelenítést, és elkezdi a függőségből való visszatérést.

Az Orlando hagyományi jó barátaink azt sugallják, hogy ezen elemek egyike részt vesz a terápiában. Ha minden nap kielégíti a csoportját, valamint a magán tanácsadókkal, segíteni fog a Detox elérésében, és elkezdi többet felfedezni a függőségről.

– Menj el az ügy gyökeréhez: annak megértése, hogy miért esett vissza a függőségbe az első helyen, a visszaesés megelőzésének alapvető része. A tanácsadójával töltött idő segítséget nyújt a rétegek visszahúzásában, hogy felfedezzék az életedben a függőség gyökér kiváltóit. Ezeknek a gyökereknek a kezelése fontos része a visszaesés megelőzésében.

Kapcsolódó 6 módszer hála módosítása az anya életének

– Ajánlat trigger -problémákkal: Az összes függõnek olyan kiváltói vannak, amelyek kísértik vagy vezetik őket visszaéléshez a gyógyszerek és/vagy az alkoholokhoz. Amikor aktívan részt vettél a függőségben, valószínűleg voltak olyan specifikus emberek, helyek vagy körülmények, amelyek biztosítják Önt, hogy ez a kis kiegészítő dudor vagy egy teljes erõszakos lökés újra felhasználható legyen.

A gyógyulás után ezek a pontosan ugyanazok a kiváltók tesztelhetik és kísérthetnek. A terápia során meghatározza a kiváltókat, és pontosan felfedezi, hogyan lehet kiküszöbölni vagy megszabadulni tőlük az életedből, hogy ezek már nem kérdések.

– Dolgozzon a háztartási kapcsolatokon: foglalkozzunk vele; Amikor a függőség megfogja Önt, a háztartás, valamint a jó barátok kapcsolatai megtapasztalják a következményeket. A háztartási tanácsadásban való részvétel segíthet Önnek, valamint a kedveltek megkezdi a kapcsolatok újjáépítésének folyamatát.

Azok a kapcsolatok, amelyek hónapokig vagy évekig tartottak, hogy a függőséggel tönkreteszik, nem valószínű, hogy egy éjszakán át gyógyulnak. De amikor együtt jár a tanácsadáshoz, lassan újjáépítheti az egészséges kapcsolatok, például a bizalom és a kommunikáció fontos szempontjait.

– szerszámok megszerzése a józan élethez: A szerelő nem tudja megjavítani a motort a megfelelő szerszámok nélkül. Kipróbálhatja, és egy kicsit megvalósulhat, azonban a feladat hiányos marad, kivéve, ha a megfelelő eszközök rendelkezésre állnak. The life-long process of staying sober will be difficult to accomplish without the right tools. Tanácsadója segítséget nyújt Önnek az eszközkészlethez, hogy megakadályozhassa a visszaesést.

Számos típusú terápia és tanácsadás létezik, amelyek hasznosak lehetnek az Ön és a háztartás számára is, amikor a függőségtől való gyógyulásban marad. Függetlenül attól, hogy részt vesz a magán tanácsadásban, a csoportos tanácsadásban, a háztartási tanácsadásban vagy mindháromban, a objektív szakértő által megszerzett betekintés az utógondozás egyik legfontosabb részének bizonyulhat.

A kapcsolódó regisztrált dietetikus négy tavaszi zöldséget oszt meg az étrendjéhez

Stay with counseling, even when it feels difficult as well as you don’t feel like it, since having that all-important lifeline can make the difference between sobriety as well as relapse.

Thomas is a health and wellness as well as therapy researcher – he appreciatesBelépés a részletekbe mögött, hogy miért teszik az emberek, amit csinálnak, valamint pontosan hogyan tudunk segíteni

Hasznos felfedezte ezt az információt? Kattintson ide közvetlenül az Egészséges Moms magazin támogatásának bemutatásához.

Link ehhez a bejegyzéshez: miért A terápia bármilyen típusú gyógyszeres kezelési gyógyító program létfontosságú része

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.