No Widgets found in the Sidebar

megosztása szerint.

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A Nemzeti Tanulmány, amelyet a Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központok végeztek, megállapította, hogy az elhízás csökken az alacsony jövedelmű családok 2–4 éves korában. Ha ez a tendencia folytatódik, akkor a szülők és az egészségügynökök, mint én, ideális dolgot csinálnak, és a gyermekkori elhízás végül eltelt a csúcsán.

A kutatók a szövetségi nők, csecsemők és gyermekek programjában (WIC) részt vevő 27 millió gyermekből (WIC) vett magasság- és súlyméréseket használtak. Az ilyen gyermekek elhízási aránya 2010 -ben 14,9 % -ra csökkent.

A jelentés szerint az átlagos magasságú 3 éves (kb. 3 láb) fiú elhízott, ha súlya 37 font vagy még sok más, és nagyon elhízott, ha legalább 44 font súlya.

“Az itt bemutatott elutasítások meglehetősen szerények, de ez az irányváltozás” – mondta Heidi M. Blanck, a tanulmány egyik szerzője és a táplálkozás, a fizikai aktivitás és az elhízás fellépésének ügyvezető igazgatója a betegségközpontokban – – Korábban felmentünk. És ezek az adatok azt mutatják, hogy lemegyünk. Számunkra ez nagyon izgalmas. ”

Számos különféle elmélet létezik arról, hogy miért csökken a gyermekkori elhízás. A szoptatás fokozódott, figyelembe véve, hogy a 2000. Az anyatej a legjobb táplálék a csecsemők számára 12 hónapos vagy annál fiatalabb, és bebizonyosodott, hogy segíti a gyermekeket egészségesebb súly megszerzésében. A Szövetségi Kereskedelmi Bizottság megállapította, hogy a vállalatok kevesebb pénzt költenek az élelmiszer -marketingre a gyermekek számára, ami pozitív hatással lehet a gyermekkori elhízás arányára. A 48 főbb élelmiszer- és italmarketinges adatai azt is megállapították, hogy a 2–11 éves korú gyermekek számára körülbelül gramm kevesebb cukor volt 2009 -ben, mint 2006 -ban, és valamivel sokkal több teljes kiőrlésű. A WIC program szintén jelentős változtatásokat hajtott végre, és sokkal több finanszírozást nyújt a friss termékekhez és kevesebb cukros gyümölcslé italhoz.

Kapcsolódó, Tudjon meg többet a fluorid szájápolási termékként történő használatáról

Remélem, hogy megnyerjük ezt a gyermekkori elhízás elleni küzdelmet az Egyesült Államokban. Az olyan szövetségi programok, mint a Let Woul Step és a WIC, kivételes munkát végeznek a családoknak az egészséges és tápláló ételek táplálásának értékéről. Az élelmiszer- és italipar egészségesebb termékeket használ, kevesebb cukorral. Az oktatási anyagok, beleértve a könyveket, a webhelyeket, a közösségi médiát és a PSA -t, sokkal könnyebben elérhetők minden jövedelemszintű családok számára. Társadalmunknak ezeket a változásokat állandóvá kell tennie. Gyermekeink jövője attól függ.

Cascia Talbert egy forgalmas blogger, kiadó, szabadúszó író, online kereskedő és öt gyermek anyja, akik a Csendes -óceán északnyugati részén élnek. B.A. A történelem és a törvény, valamint az egészséges írás és az egészséges maradás iránti szenvedélye 2007 -ben kezdte meg az Egészséges anyukák magazinját. Az Healthy Mommies magazin jelenleg a legnépszerűbb egészségügyi blog a anyukák számára, és számos egészségügyi szakértő író és anyu bloggert tartalmaz. Talbert asszony úgy véli, hogy ha az anyák jól képzettek az egészségügyi kérdésekben, és hogyan kell egészséges maradni, akkor ezeket az információkat gyermekeiknek továbbíthatják, és megfordíthatják a gyermekkori elhízási statisztikákat az Egyesült Államokban

Talbert asszony kiemelt egészségügyi blogger a WellSphere.com webhelyen, és cikkei az ezineArticles.com oldalon is megtalálhatók. A Ning egészséges anyukák közösségi hálózatát is vezeti, a Talbert Nutrition LLC marketing igazgatója, és az America’s Wellness Challenge közösségi média tanácsadó testületében szerepel. Kövesse őt a Google+. Kattintson ide, hogy megmutassa az Healthy Mommies magazin támogatását.

Link ehhez a bejegyzéshez: gyermekkori elhízási arányok Az Egyesült Államokban az új tanulmány szerint csökken
Kapcsolódó kritikus tények az antibiotikumokkal kapcsolatban

0/5

(0 vélemény)A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.