No Widgets found in the Sidebar

megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Ezen a télen az amerikaiak óriási 20 % -a rossz influenza esetén jön le. De nem kell, hogy egyikük legyen! A kutatások azt mutatják, hogy az influenza -felvétel mellett bizonyos ételek fogyasztása segít elkerülni az influenza – valamint a megfázások és általában az egészségügyi problémákat. Íme, mit kell hozzáadni az élelmiszerbolthoz.

Joghurt
A probiotikumok, az egészséges joghurtos baktériumok szó szerint kiszorítják a betolakodó rossz baktériumokat, amelyek megpróbálnak bejutni a rendszerbe. Ez az oka annak, hogy egy tanulmányban az emberek, akik egy joghurt italt fogyasztottak, amely egy 80 napos időszak alatt a Lactobacillus Reuteri-t tartalmazta, 33 százalékkal kevesebb beteg napot vett igénybe. Annak biztosítása érdekében, hogy jó adag probiotikumot kapjon, keresse meg a címkén az „élő baktériumok” és az „aktív tenyészetek” szavakat. Bónusz: A joghurt kalciumban gazdag, ami létfontosságú az erős, egészséges fogak számára.

Fokhagyma
Ez a kedvenc íz-fodrász allicinből áll, egy olyan vegyületből, amely leküzdi a baktériumokat. Egy nagy brit tanulmány szerint azok az emberek, akik három téli hónapig leengedtek egy napi fokhagyma kapszulát, kétharmaduk kevésbé valószínű, hogy megfáztak. Ha megbetegedtek, körülbelül négy kevesebb napig szenvedtek. A főtt fokhagyma hozzáadása az ételekhez sokkal hatékonyabb lehet.

Tea
Egy Harvard -tanulmány szerint a fekete vagy a zöld tea ivása megfordíthatja immunrendszer T -sejtjeit, így sokkal gyorsabban elpusztítják a baktériumokat. És a zöld tea antioxidánsok félelmetesek a fogak számára. Egy nagy japán tanulmány megállapította, hogy minden csésze csökkenti az ínygyulladást.

Lazac
Az ebben az ízletes halban található omega-3 zsírsavak segítenek a sejtek eltávolításában a toxinok eltávolításában és a tápanyagok bevitelében sokkal hatékonyabban. És az American Dietic Association Journal-ban közzétett nemrégiben közzétett tanulmány megállapította, hogy az emberek, akik a legtöbb omega-3-ot fogyasztják, 22 % -kal csökkentették az ínybetegség kockázatát.

Kapcsolódó a „beto” O’Rourke szokatlanul naiv vagy szándékosan megtévesztő?

Csirkehúsleves
Ne várja meg, amíg beteg vagy, hogy felszolgáljon egy kis levest. A cisztein, a csirkéből a főzés során felszabaduló aminosav segíti a normál felső hatást, amelyet immunrendszerének hidegre kell tennie, ami a legrosszabb tüneteket okozza a kitömött orrból egy összetörő köhögésig. És nem kell, hogy házi készítésű legyen. A Nebraska Egyetemi tanulmánya, amelyet a Chestben tettek közzé, azt találta, hogy sok szupermarket márka megakadályozta és enyhítette a hideg tüneteket ugyanolyan hatékonyan.

Milyen ételeket tárol fel télen? Ossza meg alább.

Link ehhez a bejegyzéshez: mit kell enni, hogy egészséges maradjon egész télen < /a>

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.