No Widgets found in the Sidebar

megosztása gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

, elismeri, hogy az életem őrült és hektikus. A három gyerek kiszabadításától kezdve az iskolába, a kis óvodásaim a heti két napon az iskolába, bili kiképzve a kis srácomat, a házat tisztán tartva, mosodai cölöpöket készítve, vacsorát főzni, és időt fordítva a házastársam számára. Kíváncsi, hogy kapok valaha időt magamra. A jó megjelenés fontos számomra. Amikor a tükörbe nézek, és tetszik, amit látok, ez növeli az önbizalmat, és sokkal könnyebben segít a napomnak. Örülök, hogy reggel felállítok egy kis sminket, de nincs 20 perc szabad időm, hogy az arcom hibátlanul nézzen ki.

A fejlett ásványi sminknek köszönhetően reggel 20 perces fürdőszobára van szükségem. A fejlett ásványi smink egy 100% -os természetes ásványi smink vonal, amely négy-egyben termékeket tartalmaz, amelyek célja az életem megkönnyítése. A laza por alapja és a préselt por kompakt mind könnyű por, alapítvány, rejtegető és fényvédő.

A fejlett ásványi smink nem tartalmaz talkumot, parfümöket, parabéneket, színezékeket vagy tartósítószereket, így egészséges a bőr számára, és optimális a hiperpigmentációban, a pattanásokban, a rosacea -ban és az érzékenységben szenvedők számára. Ezek a 100% vegán termékek nemcsak természetes ragyogást adnak nekem, hanem lenyűgöző könnyed és időbarát megjelenésűvé teszik. Az előzetes ásványi smink optimális azok számára, akik hiperpigmentációt, pattanást, rosaceát és érzékenységet szenvednek. Könnyű és frissítőnek érzi magát, és nem eltömít a pórusaimmal.

A teljes Advanced Mineral Smink sorozatról további információt a AdvancedMineralMakeup.com oldalon.

*A nyilvánosságra hozatal fejlett ásványi sminkpréselt porkompaktot kaptam a felülvizsgálatért cserébe. Minden vélemény pontos és 100% -ban az enyém.

Cascia Talbert egy forgalmas blogger, kiadó, szabadúszó író, online kereskedő és öt gyermek anyja, akik a Csendes -óceán északnyugati részén élnek. B.A. A történelemben és a törvényben, valamint az egészséges írás és az egészséges maradás iránti szenvedélye 2007 -ben kezdte meg az Egészséges Moms magazinot. Az Healthy Moms magazin jelenleg a Moms legfontosabb egészségügyi blogja, és számos egészségügyi szakértő író és anya blogger szerepel. Talbert asszony úgy véli, hogy ha az anyák jól képzettek az egészségügyi kérdésekben, és hogyan kell egészséges maradni, akkor ezeket az információkat gyermekeiknek továbbíthatják, és megfordíthatják a gyermekkori elhízási statisztikákat az Egyesült Államokban

Kapcsolódó kolloid ezüst a bőrápoláshoz

Talbert asszony kiemelt egészségügyi blogger a WellSphere.com webhelyen, és cikkei az ezineArticles.com oldalon is megtalálhatók. Az egészséges anyák közösségi hálózatát a Ning -en is vezeti, a Talbert Nutrition LLC marketing igazgatója, és az America’s Wellness Challenge közösségi média tanácsadó testületében dolgozik. Kövesse őt a Google+ -on.

Hasznosnak találta ezt az információt? Kattintson ide, hogy megmutassa az Healthy Moms magazin támogatását.

Link ehhez a bejegyzéshez: fejlett ásványi smink 4 in 1 szépségápolási termék az anyának

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.