No Widgets found in the Sidebar

félig szponzorált hozzászólást követ. Csak a szolgáltatás teszteléséhez kaptunk hitelképességet.

A Rookiemoms Test TaskRabbit tesztje révén mindenféle furcsa dolgot készíteni, mint például a bábszínház fejlesztése. Várjon. Kinek van szüksége erre? Miért nem lógja le a képeimet, és nem hajtja meg a mosodámat, és nem javítja meg az egész nap sújtó Lego struktúrák festékében lévő csapdákat?!

Elakadtál már valaha egy otthonban (talán egy szunyókáló babával), és azt is kívánta, hogy gyors ügyet futtasson? Vagy hihetetlenül beteg volt, és készen áll arra, hogy bármilyen típusú pénzt fizetjen valakinek, hogy vacsorázzon? Ha igen, akkor a TaskRabbit az Ön számára. Ez egy módja annak, hogy kiszervezzék azokat a dolgokat, amelyeknek nincs ideje vagy készségeid. Tegyen közzé egy feladatot web-alapú rendszerükbe vagy a mobilalkalmazáson keresztül, valamint valaki, aki közel áll a munkára.

Whitney, valamint a TaskRabbitot egy nagyon alapos tesztvezetésre vettem az elmúlt harminc napban, és készen állunk a tapasztalataink megosztására. FIGYELMEZTETÉS: Sokat fogom használni a „nyúl” szót ebben a bejegyzésben; Ezt hívják a feladatadóknak.

Valószínűleg a legőrültebb, amit megpróbáltam, az volt, hogy egy nyulat kértem, hogy fejlessze nekem ezt az alapvető bábszínházat (egy online bemutatóból, amelyet Marie osztott meg a Babble segítségével). Mivel a projektet egy gyorsbillentyűzetű kézművesnek szánták, abszurd volt, hogy valakinek halom pénzt fizessen, hogy ezt megtegye értem. Egy 9 dolláros projektet 60 dollárra változtattam. Ki tenné ezt? A fejjel az, hogy a Rabbit varrónőnek figyelemre méltó képességei voltak, kiváló munkát végeztek. valamint a gyerekeim is imádják.

Itt van a mosodai lista (ironikus módon, hogy soha nem volt egyénünk, a ruháinkat!) A különféle feladatokról, amelyeket Whitney, valamint én is kiszerveztem ebben a hónapban:

Vedd fel az ételeket az előnyben részesített étteremből, és vigye el Whitney otthonába a heti szerkesztői találkozónk során: három ember számára ez egy nagy pótdíj volt ebédre; Ezt azonban még egyszer megtenném egy nagyobb csoport számára, mint például egy anya csoport vagy háztartási összejövetel.

Ásni a növényeket, valamint a gyomokat az udvaromban: pontszám! Az a személy, akinek az ajánlatát elfogadtam, kiváló munkát végzett minimális oktatással. Rendkívül azt javaslom, hogy szerezzen egy nyúlot, hogy ásja ki a kertjét.

Késő éjszakai élelmiszerbolt: Whitney szerint a személy alapos és átgondolt, azonban figyelembe véve, hogy nem tudta feltételezni, hogy milyen elfogadható helyettesítők voltak, 2-3 szövegre, valamint telefonhívásokra volt szükség egy 30 perces megbízáshoz.

Vásárlás a Michael -nél, hogy kitöltse a kézműves ellátó dobozomat, amelyet az általam szállított kívánságlista alapján (Whitney ihlette, valamint egy későbbi megosztandó zokni bábkísérlet).

Kutatás és adatbevitel: Nagyszerű módja annak, hogy egy otthoni anyuka hozzáférhessen egy adminisztratív asszisztenshez. Ha az óvodai szoba szülő vagy, érdemes gondolkodni erről.

Promóciós képeslapok terjesztése: A nyúlunk személyre méltó volt, és kiváló munkát végzett a képeslapok átadására számunkra, hogy egy szomszédságban tudjunk a helyi weboldalunkról. Győzelem.

Megyek néhány gyerekművészetet a lógásért: Laura nyúl fantasztikus munkát végzett, megőrizve gyermekeim alkotásait a falak számára.

Szerezzen kereteket a háztartási fotófalhoz: Ez a nyúl innovatív elrendezési munkát végzett, majd megvásárolta az összes keretet. Számos választást adott nekem, és én is kiválasztottam a kedvencemet. Mivel a másik felem nem akart semmiféle véletlenszerű nyulat a házunkban, letette őket. Most csak meg kell töltenem őket.

Könyvek eladása/adományozása: A tisztítási feladatok elég egyértelműek. Felvette a kapcsolatot a helyi helyekkel az eladások és az adományok adományozása, valamint a megvalósításához.

Szállítson egy dobozt Ohio -ba: A nyúlposta egyetlen csomagja buta pénzpazarlás volt. Ha az ünnepnapokon tele lenne egy csomagtartót, akkor érdemes lenne a pénzem, hogy valaki a postahivatalba szállítsa őket, és kiszállítsa őket. Ahogy volt, csak megdupláztam a doboz küldésének költségeit.

Válogatott otthoni javítások: Whitney nyúljavítással, valamint otthonának egyes részeire festette a dióját. Tanult lecke: Ne felejtse el megadni, hogy milyen eszközökkel rendelkezik, valamint mit kell biztosítani. Is? A javítási szolgáltatások egyike sem ragadt el.

Adjon el válogatott tételeket a CRAIG listáján vagy az eBay -en: A lecke itt az volt, hogy csak ezt érdemes kiszervezni a nagy értékű tételekhez, különben sokkal többet fizet a nyúlnak, mint az eladásból származó bevétel.

A lejárt gyógyszerek, az elektronika és a régi festék biztonságos ártalmatlanítása: Nagyra értékelem a nyúl, amely környezetbarát módon tisztítja a szemétet. Természetesen, amint megszüntette a szart, sokkal többet fedeztem fel.

Futtasson megbízásokat egy meghatározott bevásárlónegyedben: Whitney sok sikeresnek érezte magát, amikor több ügyet egy földrajzi helyre kondenzált, és a feladatot úgy helyezte el, mint „futás a Solano Avenue -n”. Aztán megadta a szükséges dolgokat, amire szüksége volt – leengedve a varrógyártóját javítás céljából, tricikleket vitte el egy szállítmányüzletbe, és egy régi babakocsit dobott le a Goodwillnél.

Két feladat, amelyek bombáztak:

Váró polcok: A Whitnek ismeretlen eredetű polcai vannak, amelyeket lógni kell. Ő nemnem tudom, milyen eszközökre van szükség (és nem is akarja tudni); Azt kívánta, hogy egy nyúl csak kezelje, bár senki sem ajánl egy ilyen amorf feladatra. A másik fele ebben a pillanatban lógja a polcokat.

Forrás, valamint édes ékszerdobozok fejlesztése: Az amorfokról beszélve feltettem a feladatot, hogy felfedezzem a takarékos alkatrészeket, és ezek közül kettőt sem fejlesszenek ki, és nem kaptunk ajánlatot.

Hihetetlenül szórakoztató időnk volt olyan dolgokra gondolva, amelyeket esetleg felveszünk, és talán kissé ostoba volt a feladatunkkal, hogy kipróbáljuk. Még valaki is küldött nekem egy csomagot nekem, és vállalta, hogy sokkal többet fizet nekik, mint az ajándék értéke. Hé, van egy újszülött csecsemőm, aki gondozhat, és ez egy olyan feladat, amelyet nem tudok kiszervezni.

Most, hogy láttad az őrült listánkat, azon feladatokra gondolsz, amelyekre kész lenne fizetni valaki másnak? Kik ők?

++++
A TaskRabbit megadta nekünk a weboldal hitelképességét a szolgáltatás teszteléséért, valamint őszinte véleményünk visszaadása érdekében. Itt mész!

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.