No Widgets found in the Sidebar

, hogy megpróbálja kitalálni a rendkívül legfinomabb csecsemő -nyilvántartási webhelyet, amely időnként szuper zavaró, valamint még túlterhelő is lehet. Nem akarja összekeverni a vendégeit több listával, ugyanakkor ugyanabban az időben szinte lehetetlen csak egyvel rendezni, ráadásul igazán tetszik az imádnivaló „Vigyem haza”, valamint az, hogy pontosan hogyan fogsz Mondja el az embereknek ezekről? Szerencsére a Babylist bölcs emberei a hátadat kapják.

A legfinomabb csecsemőjogi nyilvántartás + pontszámok ingyenes cuccok hello csecsemő dobozával

A Babylist egy univerzális csecsemőjogi nyilvántartási oldal, amely lehetővé teszi, hogy regisztráljon bármire, amit bármilyen típusú üzletből igényel! Valójában olyan termékeket is hozzáadhat, mint például otthoni ételek, pénzalapok, valamint a bébiszitási segítséget a listájához. És szuper egyszerű felhasználni is!

Mi teszi a Babylistot a legjobb csecsemő -nyilvántartási oldalra?

A kényelemről, valamint a csecsemőjogi nyilvántartás előállításáról szólok, nincs semmi praktikusabb, mint a Babylist. Olyan, mintha megnézték a fejünket, teljesen lenyűgöző !!!

Egy nyilvántartás- több üzlet és még sok más! Adjon hozzá bármit, bármilyen típusú áruháztól a csecsemőjogi nyilvántartásba.

Adjon hozzá értelmes ajándékokat, amelyeket nem fedez fel olyan üzletekben, mint az otthoni főzött ételek, a babysiting Assist és még sok más!

Még egyedi ajándékokat is hozzáadhat. Még egy ok, amiért a Babylist a legjobb csecsemő -nyilvántartás, az, hogy lehetővé teszi az egyedi termékekre, mint például a doula, a pelenkázó szolgáltatások, a placenta kapszuláció regisztrációját!

Adjon hozzá pénzalapokat. Ez tökéletes olyan hatalmas termékek csoportosításához, mint a babakocsi vagy a kiságy.

Könnyen felhasználható mind Ön, mind az ajándékozói számára. Ez még egyszerű, hogy a nagyszülei használhassák.

Hozzáférjen a Babylist nyilvántartásba az összes eszközhöz, beleértve az asztali, mobil, iPhone, iPad, valamint az Android eszközöket.

Támogassa a regionális vállalkozásokat, valamint az indie üzleteket + gyártók. A Babylist lehetővé teszi, hogy termékeket adjon hozzá olyan helyekről, mint az Etsy, az Ön által preferált indie -tervező, valamint a regionális kézművesek is.

Regisztráljon bármikor és bárhol. Köszönet a Babylist nagyszerűen navigálható weboldalának, valamint az ötcsillagos besorolású mobilalkalmazásoknak, gyorsan elkészítheti csecsemőjogi nyilvántartását, bármikor, valamint a saját otthonának kényelméből.

Ármódosítási riasztások. A csecsemő birtoklása bármi olcsó. A Babylist megérti ezt, és így intelligens módszert készítettek, hogy segítsenek pénzt megtakarítani a regisztrált termékeken, e -mail figyelmeztetések küldésével, amikor költségváltozások vannak. Ugyanígy riasztásokat küld, ha rendelkezésre állási frissítések vannak.

Magán kategóriák. Ez egy olyan funkció, amelyet nagyon szerettem. Állítsuk be, hogy megpróbálja megszervezni az összes olyan dolgot, amelyet igényel, mielőtt a csecsemő eljön, mint egy helyen. Megteheti a Babylist segítségével. Csak jelölje meg a vendégeket, amelyeket nem a vendégek „privát” -ként szántak a legördülő menüben, az elemek szerkesztésekor. Csakúgy, mint a varázslat, elrejtik a vendégeitől. Tökéletes azoknak a vonzó ápolási melltartóknak- valóban léteznek!

Az imádnivaló csecsemőjogi nyilvántartási kártyákat ingyenesen tartalmazza! Ezek tökéletesek a csecsemő zuhany meghívásaiba.

Ingyenes szállítást kap. Mint már korábban említettük, a Babylist szereti segíteni a szülői utazás könnyebbé tételét, valamint segítséget nyújt, ha több pénznek kell lennie, az oka annak, hogy az oka annak, hogy ingyenes szállítást kínálnak a Babylist által szállított 45 dollár feletti megrendeléseknél.

Hogyan működik?

A legfinomabb csecsemő -nyilvántartási listájának létrehozása szuper egyszerű, valóban nagyon sok, mint például a Pinterest (amit mindannyian szeretünk!), És csak néhány percbe telik a nyilvántartás felépítése.

Csak annyit kell tennie, hogy az induláshoz a Babylist felé forduljon. Néhány egyszerű indítási lépéssel jár (például 30 másodperc értékű), valamint azt kérdezi, hogy szeretné-e bármilyen terméket hozzáadni bármilyen áruházból. Ami természetesen rákattint az Igen !!

Ezután egy képernyőre kerül, amely a Babylist gomb hozzáadásával jár a könyvjelző sávhoz. Ez az a folyamat, amely szuper egyszerűvé teszi a csecsemő-nyilvántartásba történő termékek hozzáadását bármilyen típusú boltból- még az Ön által preferált indie-tervezők is. Szuper könnyű. Csak annyit teszel, hogy húzza a bit gombot a képernyőn, mint a könyvjelzők sávja, valamint a voila! Nagyon jó vagy!

Ezután bármilyen típusú boltba indul, még a kívánt Etsy üzlethez vagy az Amazonhoz is. Fedezze fel azt a terméket, amelyet hozzá szeretne adni a csecsemőjogi nyilvántartáshoz, majd kattintson a Bit Babylist gombra a könyvjelzők sávjában. A Babylist képernyő azonnal megjelenik, valamint könnyedén hozzáadhatja ezt a terméket a nyilvántartáshoz. Mondtam, hogy a Babylist volt a legjobb csecsemő nyilvántartás !!

Nem biztos benne, mit kell hozzáadni? A Babylist segíthet abban is, hogy ezt megtartsa! Nem telefonálunk őket a legjobb csecsemő -nyilvántartásnak.

Vegye figyelembe az életmódját, valamint egy ingyenes személyre szabott (és nyomtatható) csecsemő -nyilvántartási ellenőrző listát kap. A legjobb az egészben, hogy ez a felsorolás az összes dolog, amit igazán rEquirement azzal szemben, amit az üzletek megpróbálnak kínálni.

Hasonlóképpen felfedezheti a fantasztikus csecsemő termékek útmutatásait közvetlenül a Babylist weboldalon, amely segít a megalapozott döntések meghozatalában. És ezek az útmutatók valódi szülők felmérésein alapulnak !!

Még mindig vannak kérdései?. Semmi gond! A Babylist szintén ingyenes regisztrációs tanácsadást kínál. Boldogságuk Herók, valamint a regisztrációs tanácsadók segíthetnek bármilyen típusú aggodalomban, ami esetleg felmerül.

Mi lenne, ha már elkezdené regisztrálni más üzletekben?

A Babylist ebből is hitte, ezért készítettek egy módszert az Ön számára, hogy az összes csecsemő -nyilvántartási listáját egy helyre gyorsan integrálja. Vagy továbbíthatja a meglévő nyilvántartásait a Babylist nyilvántartásba, vagy csak összekapcsolhatja azokat a listájához.

Mi az a hello csecsemő doboz?

Szeretsz új dolgokat kipróbálni? Akkor tetszeni fog a Hello Infant Box, mivel tele van szórakoztató termékmintákkal, valamint a megbízható márkák ajánlataival. Ez a tartalom módosítása havonta, tehát meg kell vizsgálnia a Babylist webhelyét, és megnéznie kell, hogy mit kínálnak a regisztráció hónapja. Az új szülők jogosultak lehetnek a dobozuk megszerzésére a nyilvántartás elindításával!

A Babylist weboldalán itt találhat többet a Hello csecsemő dobozról.

*A Hello Infant Box korlátozott időtartamú ajánlat, és csak az amerikai lakosoknak kínálják. konkrét korlátozások vonatkoznak.

Nézze meg, mi jött a Hello csecsemő dobozunkban

Noha a Hello Infant Box módosításának tartalma havonta, azt hittem, hogy szórakoztató lenne számunkra megosztani azt, ami a rendkívül saját Hello csecsemő dobozunkban található.

Nézheti meg a gyermekemet, és én nem bonthatjuk be az alábbiak

Hello csecsemő dobozunk számos szórakoztató mintát, valamint ingyenes termékeket tartalmazott, amelyeket bármilyen típusú szülő szeretne, beleértve az I Play Sun Security Hat -ot (UPF 50+), a Burt’s Bees csecsemőmosó + promóciós kódot 10 dollárért, amikor Ön Töltsön el 25 dollárt+ a webhelyükön. Hasonlóképpen volt egy imádnivaló csomag a Pampers -től, mint egy Pampers Swaddlers pelenka, törlőkendő, kuponok és egy Dreft minta.

Hasonlóképpen felfedeztük egy olyan mam-olikus palackot, amely olyan kicsi és imádnivaló volt. Szórakoztató igazság – az unokatestvéremnek nagyon sok nehézsége volt, amikor felfedezte a gyermekének megfelelő palackot, amíg végül nem fedezte fel ezeket a MAM -palackokat. Ők voltak az egyetlen palack, amely segítséget nyújtott az egyszerűségnek a Colicky Baby -jének.

Mindig nehéz kipróbálni, és kitalálni, hogy mely csecsemőfürdőtermékeket használja, így tetszik, hogy a Hello csecsemő dobozunk a Cetaphil csecsemőmosáinak mintáival, valamint a Noodle & Boo Plus+ Bamboobies -i mellbimbó krémmel, valamint Lansinoh -ból származik. Fantasztikus lenne, ha az új szülők kipróbálhatják ezeket a termékeket, mielőtt elkötelezik magukat mindegyik megvásárlásával. Hasonlóképpen meg kell említenem, hogy hasonlóan voltak minták a Lansinoh eldobható ápolási párnákról, valamint a tej -tároló táskákról is!

Végül azonban határozottan nem utolsósorban volt egy promóciós kód egy ingyenes babysuit számára a Main -tól, valamint egy ingyenes ajándékkódot az I Play Too -tól! Ráadásul egy szuper duper praktikus csecsemő -nyilvántartási útmutató a Babylist -től, hogy segítsen az induláshoz, valamint az imádnivaló csecsemő -regisztrációs kártyákhoz, amelyek tökéletesen beugrik a zuhany meghívására. Vizsgálja meg őket, nem a legaranyosabbak?

Mire vársz?

Menj, készítsd el most a legfinomabb csecsemőjogi nyilvántartást a Babylistnál!

*Ez egy szponzorált közzététel a Babylist -szel együttműködve. Szeretetünk, gondolataink, valamint a Babylistról szóló véleményünk 100% -ban a sajátunk.

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.