No Widgets found in the Sidebar

Könnyebb, mint a ruházat vagy a takarók matricái, szeretjük ezt a havi Baby Story alkalmazást, hogy aranyos fényképeket készítsünk az Instagram, a falaid vagy a „babakönyv” számára (bármi is legyen!)

Szuper cuki! Havi baba -történet alkalmazás a fotók kommentálásához!

Amikor kicsi lány voltam, és mostohaanyám terhes volt a nővéremmel, apám minden hónapban teljes hosszúságú profilfotókat készített a változó testéről. Vagy legalább néhányszor terhessége alatt.

Nem készítette 40 képet róla, hogy grafikát helyezzen a hasa fölé, és minden héten jelölje meg, amikor a nő nagyobb lett. De fogadok, hogy ezt teljesen megtették volna, ha a technológia elérhető lenne.

Most könnyű, és játszottam az alkalmazás babatörténetével, ami még könnyebbé teszi. 0,99 dollárért kapja meg az alkalmazást alapvető szerkesztési funkciókkal: Vágja le a képet, szűrje, adjon hozzá ikonokat.

A szeszélyes doodle ikonok beépülnek az alapvető alkalmazásba. Hívjuk nekik matricákat.

Egy kis gyakorlattal rétegezheti az ikonokat, hogy egyre leíróbb legyen. A „Hónapok” több scrapbooky megjelenésű betűkészletben kaphatók, és saját számokat adhat hozzá külön tételekként. Van egy szövegfunkció bármilyen más szó hozzáadásához, például a Baby neve.

Noha a baba mérföldköveire tervezték, akkor is használhatják a saját nagy mérföldköveit. Igen, én vagyok én és a házastársam a közös 40. bowlingpartiunkon, más néven: 80 éves vagyunk!

Vannak menük a születésnapi témájú matricákhoz, a „{hónapban} esedékes” és az olyan állapot elemekhez, mint a magasság és a súly.

Ha létrehozni szeretné a Baby Stats bejelentés saját verzióját, amelyről a múlt héten írtam, akkor megteheti.

Tehát, bár az alkalmazáson belüli vásárlások még mindig nem jönnek könnyen hozzám, azt hiszem, könnyű lenne igazolni az alkalmazás babatörténetében szereplőit, ha egy konkrét kreatív ötletet szem előtt tartana. Néhány menü egy részét fel kell nyitni. Más szavakkal, pénzbe kerülnek.

A „havi körök”, amelyek szépen alakulnak, hogy illeszkedjenek egy leplelő csecsemő fotójára, az alkalmazáson belüli vásárlás részét képezik. Az elsők listája, mint például az első úszás, az első fürdő, az első fog 1,99 dollárba kerül. A stílusosabb betűtípus dátumai szintén 1,99 USD. Mindent megszerezhet 5,99 dollárért. Minden, amit fent látsz, a 0,99 dolláros verzióban szerepelt.

Megéri? Mondd meg Te.

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.