No Widgets found in the Sidebar

A megosztás gondos!

Részvény

Csipog

Részvény

A hálaadás és a karácsony a sarkon vannak, és számos amerikai család, köztük az enyém, felkészül az utazásra az ünnepekre. Ha ebben az évben utazást tervez a gyerekeivel, itt van néhány javaslat, amely megkönnyíti a szorongásait.

Csomló lámpa

Kép jóvoltából Phaitoon a freedigitalphotos.net webhelyen

Ha gyermekeivel repül, sokkal egyszerűbb, ha kevesebb poggyászgal navigál a repülőtéren. Csak csomagolja be a szükségleteket. Győződjön meg arról, hogy mindenkinek van egy fogkefe, de mindegyik megoszthat egy csövet fogpasztával. Vigye magával az utazási méretű piperecikkeket, mert kevesebb helyet foglalnak el a bőröndjében. Csomagoljon elegendő ruhát a 2-3 nap átjutásához. Tudja meg, hogy nyaralás közben mosni tudsz. Ha egy szállodában tartózkodik, akkor derítse ki, hol van a legközelebbi mosodai szőnyeg. Csak engedje meg a gyerekeknek, hogy csomagolják egy vagy két kedvenc játékát. Ennél sokkal többet fog túl sok helyet foglalni a bőröndben. Ossza meg a bőröndöket. Van egy bőröndje a szülőknek és egy a gyerekeknek. Ha nagy családja van, akkor a lányaid megosztják a bőröndöt, és fiatal fiúk megosztják a bőröndöt.

Tartsa szórakoztatva a gyerekeket

Nyolc órás autóút vagy öt órás repülőgép -utazás sokkal hosszabbnak tűnik a kisgyermekek számára. A gyerekek türelmetlenek, és az órák lassabban mennek, mint a felnőtteknél. Vásárláskor az utazási idő gyorsabb elindulásakor győződjön meg arról, hogy csomagoljon olyan elemeket, amelyek elfoglalják a gyerekeit, és elméjük távol tartják a hosszú utazástól. Ha autóval utazik, egy hordozható DVD -lejátszó órányi otthoni szórakozást kínál a gyerekeinek. Csomagolhatja kedvenc DVD -jüket egy Flip mappába, ahelyett, hogy az egész tokot felvenné. Ezek a kényelmes mappák megvásárolhatók az elektronikai osztályon bármely áruházban vagy a helyi dolláráruházban. A könyvek hosszú utakon tarthatják az idősebb gyerekeket. Csomagolhat tevékenységeket vagy fejezetkönyveket az olvasáshoz. Kérd meg, hogy a gyerekek otthonról válasszák ki kedvenc könyvüket, vagy vigyék őket a könyvesboltba, hogy vásárolhassanak valami újat. Mondja el a gyerekeinek, hogy meg kell várniuk az utazást, hogy elolvassák az új könyvüket, vagy végezzék el a tevékenységeket. A zene hallgatása szintén elősegíti az időt gyorsabban. A tizenévesek és a tinédzserek szeretik hallgatni az MP3 lejátszókat, és elkészíthetik saját lejátszási listájukat. Kidbarát CD-ket is elhozhat a kisgyermekek számára, hogy meghallgassák egy hosszú autóút során. Ha repülőgépen utazik, töltse le olyan zenei alkalmazásokat, mint például a Pandora vagy a Slacker Radio telefonjára, iPad -jére vagy táblagépére. Make sure you bring along ear phones so that you do not disturb other passengers.

Plan your schedule ahead of Time

Decide who you are going to visit and what you are going to see two weeks prior to leaving.  If you are traveling by car and need to make an overnight stop book your hotel.  Figure out where you will stop for your overnight and book a hotel in that city or town.  This will save you a lot of time especially during the busy holiday travel season when numerous hotels are filled in advance.  If you are going to family or friends decide who you are seeing, when and where you will be going.  Schedule an activity for every day of your trip to avoid confusing, disorganized last minute plans.

Traveling with your children does not have to be stressful.  With easy planning and organizing you will have a much more pleasurable family vacation.  Relax and have fun with the time you spend with your kids on your trip.  Before you know it you will be headed back home and back to work, school, and household duties.

Related  get On top of It before They Do

Link to this post:Holiday travel With kids : 3 suggestions for a tension totally free Trip

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Részvény

CsipogRészvény

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.