No Widgets found in the Sidebar

A vita pálmaolaj

Bybqmct

Dec 26, 2022

megosztásának globális fellépésének napja gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Amikor a problémák elsöprőnek tűnnek gyermekeink számára, emlékeztetjük őket, hogy „egy nap időnként” tegyék meg a dolgokat. Meglepő módon, kérdéseik általában már nem tűnnek olyan hatalmasnak, vagy már nem tűnnek már túlterheltnek.

2014. május 20 -án Ön és háztartása csatlakozhat hozzám, valamint a háztartásomhoz, valamint számtalan más emberhez a világ minden tájáról, amikor egyszer felveszünk, és több ezer és számtalan tevékenységet készítünk egy kérdés: Pepsico a hatalom A vita vágása pálmaolaj #Iinyourpalm.

Sokan számára a különbség megteremtése, valamint a világméretű kérdések, például a világ esőerdőinek károsodása, valamint az éghajlatváltozás módosításainak módosítása módszernek tűnik, valamint nehéznek és nehéznek tűnik a felvétel. Mint a szülők, a munka és az otthonunkon kívüli munka, a Lacrosse játékok, a zene és a táncórák között, valamint a táplálkozási ételek asztalára történő beállítása, a gyerekeknek játszott játék dátumok felállítása, valamint az idő felfedezése A saját életünk időnkénti lejátszási dátuma, életünk tele, elfoglalt, valamint rendszeresen frenetikus és hektikus.

Ugyanakkor a szülőkként az a feladatunk, hogy biztonságos, biztonságos és fenntartható jövőt hozzunk létre gyermekeink számára, így a jelentős nehézségek kezelése, például az éghajlat -módosítás feltétlenül a feladat leírása. A pálmaolaj -termelés, az éghajlatváltozás, az orangután élőhelyek, a snack ételek, valamint a vásárlási szokásaink közötti „pontok összekapcsolásával és a vásárlási szokásaink között a feladatunkat, valamint a gyermekeink és a bolygó védelme.

Csatlakozzon hozzám, valamint a Rainforest Action Network (RAN) május 20 -án, a világméretű cselekvési napon a vita pálmaolaj csökkentésére. Együtt azt követeljük, hogy a PepsiCo hagyja abba a vita pálmaolaj felhasználását snack -élelmiszer -márkáiban, valamint kezdje el segíteni az ülésünket, valamint olyan lehetőségeket készítsen, amelyek olyan jelentős kérdésekkel küzdenek, mint például az éghajlati módosítás és az erdőirtás. Csatlakozzon hozzánk, amikor pontosan megmutatjuk a gyerekeinknek, hogy mennyire erősek lehetnek, és pontosan, hogy a látszólag túlnyomó világméretű kérdések lehetőségei pozitívak, szórakoztatóak, és néha, őszintén szólva, nagyon alapvetőek, ha együtt kezeljük őket.

Három egyszerű lépés van. Először ellenőrizze, hogy az Action of Actions Toolkitand látványt készít a képaláfutásról. Másodszor, adja hozzá a kép művelete részleteit az EventMap -hoz. Amikor megkapja a képét, tegye közzé a RAN Smugmug Galériába, és tegye közzé a Pepsi Facebook falába. Ezzel az üzenettel: #PepsiCo, a pálmaolaj vitatásának hatalma a #Iinyourpalm.

Ragadja meg az életedben lévő fiatalokat, és élvezze, és hallgassa meg, ahogy Ashley Schaeffer Yildiz, az új anyuka, valamint a pálmaolaj -kampány futtatott, megmutatja nekünk, hogy „hogyan csinálják”, és néhány kiváló koncepciót nyújtunk nekünk, amelyeket felhasználhatunk néhányat. A világ legnagyobb üzlete, a Snack Food 20, hogy csatlakozzon hozzánk, valamint az ideális dolgot is. Azáltal, hogy megváltoztatják a pálmaolajat, ezek a világszerte működő vállalkozások megállíthatják a vita pálmaolaj előállítását, amely elősegíti a kritikus esőerdők megmentését, az éghajlati módosítást, valamint a világ legutóbbi orangutánjai néhány házának biztosítása.

Ran Video Link:

Ezek az üzlet megérti, hogy nagyon gondosan élvezzük azt, amit csinálnak. Valójában a Snack Food 20 vállalatának számos része, köztük a Mars, a Kellogg, a General Mills, az Unilever, valamint a Nestle nemrégiben reagált a fogyasztói felháborodásra azáltal, hogy bejelentette az új kötelezettségvállalásokat, valamint a pálmaolaj -vásárlási politikájuk megerősítését vagy beszerzését, vagy beszerzési politikájukat vagy beszerzési politikájukat vagy beszerzési politikáik megerősítését, valamint gyakorlatok. A Pepsico azonban kritikus elmaradás marad.

Csakúgy, mint a Snack Food 20 -nak a termékek beszerzési lehetőségei vannak, lehetőségeink is vannak. Kiválaszthatjuk a márkák támogatását, valamint olyan snack -ételeket kaphatunk, amelyek nem vitatott pálmaolajból állnak. valamint a nagyszerű hír … a hatalom #Iinyourpalm!

Hívjon ma kielégítő háztartást, és készítse el saját háztartási tervét a cselekvés világszerte. Ezek a tevékenységek lehetnek hatalmas vagy kicsik a parkokban, a főiskolai egyetemeken, otthon, vagy akár a Pepsi kiváló minőségű helyeken szerte a világon. A cselekvési nap fellebbezése az, hogy minden cselekedetünk egyedi lesz, bár két közös dolguk lesz: a #Iinyourpalm szavakat valamilyen módon, formában vagy típusban tartalmazzák, valamint a háztartásainkat összekapcsolják az emberekkel A világ minden tájáról, akik egyesülnek az O -banUR erőfeszítések az esőerdők károsodásának megszüntetésére, amelyet a vita pálmaolaj előállítása okoz.

Függetlenül attól, hogy 8 vagy 80 éves vagy, a New York Times, az érintett tudósok Unió, vagy akár Ashley új csecsemőfiúja, együttesen „megváltoztathatjuk a világot” azáltal, hogy egyszerre hatalmas kérdéseket kezelünk! Kérjük, csatlakozzon hozzánk, és hívja meg családját, jó barátait és szomszédait is, hogy vegyen részt a május 20 -i akció napján a vita pálmaolajának csökkentése érdekében, a hatalom valóban az #Iinyourpalm!

Harriet Shugarman, a Climatemama ügyvezető igazgatója

Klíma valóság, mentor és vezető és anya

Ha tetszett ez a bejegyzés, örömet szerezhet ezekben a történetekben.

Betöltés…

var MarketGidDate = új dátum (); Document.Write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressBar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a807f5f744

Link ehhez a bejegyzéshez: A viták csökkentésére szolgáló globális nap pálmaolaj
A kapcsolódó szegfűszeg elősegítheti a vércukorszint ellenőrzését

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.