No Widgets found in the Sidebar

Köszönet a Walmart.com-nak, hogy szponzorálta ezt a publikációt az Apák napi ajándékairól.

Az olyan ünnepek megfigyelései, mint az Apák napja, a palacsinta helyett a hideg gabonafélék helyett a fényes új tablettákig, amelyek piros szalagba csomagolják. Legalább arra késztettem, hogy ezt higgyem az összes apák napi marketingje, amelyet az elmúlt hetekben láttam.

Azt hiszem, a hazám valahol a közepén hajlik. Mint egy kártya és ing.

Igyekszünk arra összpontosítani, hogy valamit együtt csináljunk. Az anyák napján egy közeli tónál csónakot béreltem minket, kivéve, hogy kiszálltak a pedálhajókból, így kenuval kaptunk, és ugyanúgy nehéz voltak, mint én is, és én is csalódott voltam, szinte annyira a pontig Könnyek, valamint a másik felemre kellett kiabálnom, hogy én csináltam, azonban ez nem ez a bejegyzés.

Ma szeretnék megosztani néhány fogalmat az anyagtermékekről, amelyeket az Apák napjára be lehet csomagolni, amelyek szórakoztató, apa-központú kalandokat okoznak a kis családod számára.

1- A csecsemőkkel rendelkező apukák számára egy alapvető összecsukható, megváltoztató padkészlet, amely felszabadítja őt attól, hogy el kell hoznia valami virágot, amelyet Petunia Picklebuttnak neveznek, ám az alapokkal foglalkozik, hogy a csecsemőt kiszedje a világba. Nincs szükség útmutatásokra.

2- Mert (Gadget-Geeky) apák kisgyermekekkel egy hordható GoPro videokamera bármihez rögzíthető. Próbálja meg rögzíteni egy hullámzó Walker mellkasához, hogy elkapja a gyermek szemét arról, hogy néz ki a világ. Ez később lenyűgöző kijelentést eredményezhet. (Ez a robbantás valóban háztartási ajándék – Shhh! -, valamint felhasználható a víz alatti tevékenységek, valamint a későbbi más sportok, amelyekre később növekszik.)

3- Az óvodásokkal rendelkező apukák számára egy külső játék, mint például a tépőzáras fogás és a dobás, meghív egy utat a parkba, vagy csak a motorkészséggel foglalkozó hátsó udvarban töltött idő.

4- A hatalmas gyerekekkel rendelkező apukáknak tetszik ez a könyv, az apa figyelemre méltó tudományos kísérletek könyve Mike Adamick, amely arra ösztönzi az apát és a gyerekét, hogy laboratóriumi partnerekként járjanak el a gyakorlati tevékenységekben. A másik felem, valamint a gyermekem is élvezte a kihívásokat.

Mik az apád napi tervei?

Blogolok a Walmart.com nevében, ahol megvásárolhatja az összes fent bemutatott ajándékot, bár az ajándékkoncepciók az enyém, nem pedig a Walmart. Ahogyan a Walmart emberek mondják: „Vásároljon az interneten, és pénzt takarítson meg az interneten sokkal jobban.”

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.