No Widgets found in the Sidebar

A megosztás gondos!

Részvény

Csipog

Részvény

James Taylor

Az intelligens gyógyszernek vagy az intelligens kiegészítőnek is nevezett nootropikus kiegészítő, amelyet az intellektus javítása érdekében készítenek. A kábítószerek befolyásolják az agyát és az idegeket, és így ismert, hogy növelik egy személy gondolkodó erejét. Ugyanakkor ezek a gyógyszerek megváltoztatják a logikus gondolkodást, és a dolgok megtanulásának képessége értékes változásokat hoz.

Ezek a gyógyszerek döntő szerepet játszottak abban, hogy a neurológiai és agyi rendellenességekben szenvedő embereket segítsék a normális élet vezetésében. Számos előnyük van, amelyek közül néhányat nem lehet megfigyelni, míg egyesek hosszú távon megmutathatják hatásaikat. A gyógyszerek számtalan előnyei között szerepelnek a figyelem és a koncentráció szintjének növekedése, a jobb mentális gondolkodás és viselkedés, az élesebb memória, a jobb meghatározás, a tudatosság fokozódása, a csökkentett mentális diszfunkció és a jobb mentális ügyesség. A gyógyszerek ígéretes eredményekkel rendelkeznek, amelyek jól láthatók.

A nootrop műfajban szereplő gyógyszerek számos különböző formátumban kaphatók. Ha az ember nem túl lelkes a tabletták szedésére, akkor a gyógyszert por formájában is megtalálják. Ezek az intelligens gyógyszerek kiegészítőkként is kaphatók, amelyek természetes anyagokból származnak. Az egész koncepció az, hogy egyre több ember tudatosítsa ezeket a drogokat, és így még a helyi piacokon is elérhetők és könnyen hozzáférhetőek. Összefoglalva: ezek az intelligens drogok itt vannak, hogy növeljék teljesítményét azáltal, hogy intellektuálisan okosabbá teszik Önt, hogy a legjobb lábát előrehozhassa, és legyőzhesse mindenkit, aki versenyez.

Néhány hasznos nootropikum

A Nootropics UK drogok nagyszerű módja annak, hogy javítsák az ésszerű gondolkodást és javítsák az IQ -t. Segít logikusan gondolkodni. Mint már említettük, hogy ezek a gyógyszerek különböző formákban állnak rendelkezésre a piacon. Közülük a legkönnyebben hozzáférhetőbbek, amelyekről ismert, hogy nagy eredmények vannak, az L-teanin (természetesen jelen vannak a zöld teában) és a Pramiracetam (a Racetam család része). Használat után minden bizonnyal érezhető az életük változása.

Az L-teanin természetes elem, amely jelen van a zöld teában. A zöld tea ismert, hogy számos gyógyászati ​​felhasználással rendelkezik, és általában fogyás céljára használják. – Az L-teanin nem más, mint a glutamin és a glutamát analóg. Olyan pszichoaktív vegyszerré alakul át, amely a vér útján könnyen eléri az agyat. Az L-teanin könnyen elfogadható az agy, és ismert, hogy alapvető alkotóelem, amely csökkenti az ember mentális és fizikai stressz szintjét.

A Pramiracetam a Racetam család része, amely jól reagál az AMPA receptorokkal, és növeli a monoamin neurotranszmitter dopamin felszabadulását. Összehasonlítva a Piracetam és az Oxiracetam, a kémiai unokatestvéreivel, a Pramiracetam jobb és ígéretes eredményekkel rendelkezik.

A kiegészítőt és a zsírforrás mellett be kell venni, mivel lipid oldódik. Kerülni kell az üres gyomorra történő bevételét. A neurotranszmitter glutamátot a pramiracetam, amelynek viszont pozitív hatása van a memória kódolására, és fejleszti a racionális tanulási struktúrát.

A Pramiracetam & L-teanine nootropikumként történő felhasználása

Az L-teanint a következő felhasználásokra lehet tenni:

Növeli az agyban az alfa -hullám terjedését, amely aktiválja az ember kreatív sejtjeit, és egy jobb kreatív szintet él. Az ember jobban koncentrál a gondolkodásukban.

Fokozza a gamma -delta T -sejtek aktivitását, valamint az immunitásra adott reakciót

Élesíti a memóriát, és segíti az ésszerűen gondolkodni

Az L-teanin antidepresszánsként is használható.

Ezeknek a gyógyszereknek ismert, hogy pozitív eredményekkel rendelkeznek, de nem szabad az orvosával folytatni. A Pramiracetam és az L-teanine korlátozott dózisát kell bevinni. Megkérdezheti orvosát az Ön számára biztonságos dóziskorlátról, mivel a túlzott adagolás káros hatással lehet. Például, ha a Pramiracetam túlzott mértékben elfogyasztja, akkor zavart, fáradtságot okozhat, vagy elmossa a látását. Nem szabad elfelejteni, hogy az elővigyázatosságból álló allergiás tesztet végezzenek, hogy később elkerüljék a problémákat.

Szerző Bio:

Ezt a bejegyzést James Taylor vendégbloggerünk írta. Van egy know-how az egészségügyi fitnesz és a drogok rést. Imádja az írást. Szeret utazni és új emberekkel találkozni.

Link erre a bejegyzésre:

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.