No Widgets found in the Sidebar

Egy kihangosító szivattyúzó melltartó szerepel az újonc anyukák rövid listáján az új anyukák valódi kötelező kötelességeiről. A múlt hónapban a Berkeley -i születési és baba rendezvényen találkoztam Emily -vel, a Dairy Fairy alapítójával, aki még magasabb célokkal is rendelkezik. A must-have listáján egy nagyon kihangosító szivattyúzó melltartó található, és így létrehozott egyet. A weboldaláról:

Fejlesztettünk egy all-in-egy ápoló- és szivattyúzó melltartót és tartályt, amely lehetővé teszi, hogy ápolja, kihangosító szivattyút, és beállítsa a mellméret ingadozását. A legjobb a legjobb? Ez lehetővé teszi, hogy úgy néz ki, mint a lenyűgöző anya, mint te vagy.

Bárki, aki egy kihangosító melltartóval pumpált a munkahelyén, tudja, hogy gondot okoz, hogy be- és kikapcsolja. Ha régi iskola voltál, mint én, akkor csak szivattyúzott az ápoló melltartójáról, de tartotta a palackokat, és nem tett semmi mást, kivéve a görcsök kifejlesztését, amikor megpróbálnak egyszerre egy telefont vagy eszközt tartani.

Emily fejlesztette ki a tej tündérmadaratát, hogy egész nap viselték. A bordás ketrec körül látható állítható csésze méretű bezárás lehetővé teszi a nők, akik a nap folyamán megváltoztatják a méretét, hogy a lehető legjobban támogatják a szivattyúzást vagy az ápolást. A Dairy tündérnek még egy megfelelő fehérneműje is van azok számára, akik a fehérneműt kapják.

Néhány stílus, amelyet szeretünk:

Rose és Arden fent.

Az alább látható Ayla.

Vásároljon számos stílust a Dairy Fairy -től az Amazon -on>

A Dairy Fairy Ayla ápolószivattyú (szintén fehérben)

Lásd még: Nagyon erős véleményem az ápolónőkről és az ápolónők sport melltartásáról

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.