No Widgets found in the Sidebar

megosztásának varázsait!

Részvény

Csipog

Részvény

Ha egész nap a lábadon van, akár a fiatalok után üldözi, és olyan házimunkát végez, mint én, vagy a feladatodra, pontosan megérti, hogy a lábad mennyi Ahogy a lábak hosszú nap után eljuthatnak. Az olyan nők esetében, amelyekben diagnosztizálták a vénákkal kapcsolatos kérdéseket, mint például a trombózis, valamint a thrombilia, a fájdalom elviselhetetlen lehet.

Az orvosok azt javasolják, hogy a kompressziós harisnya, mint például egy 8 kamra teljes lábhüvelyének használata, hogy kiküszöböljék a fájdalmat, valamint az ezekkel a kérdésekkel kapcsolatos tüneteket. Azonban sok orvos által kiadott kompressziós harisnya csúnya, és úgy néz ki, mint egy idős hölgy. Most már csodálatosnak érezheti magát, és elrejtheti a vénákkal kapcsolatos problémáit a Rejuvahealth kompressziós harisnya segítségével.

2010 decemberében Kelsey Minarik bevezette a RejuvaHealth -t, miután mélyvénás trombózist diagnosztizáltak. Ez a betegség ugyanúgy, mint a mély vénás trombózis (DVT), akkor akkor fordul elő, amikor egy mélyvénás vérrög van. A DVT -ben szenvedő emberek fájdalmat, duzzanatot, bőrpírot, melegséget, valamint a lábakba szorított vénákat tapasztalnak. A Rejuvahealth divatos harisnya segítséget nyújt az egyszerűségnek a DVT -hez kapcsolódó fájdalom, valamint a Minarik üzleti tevékenysége a Nemzeti Vérrög -szövetséggel, hogy elősegítse a trombózist, valamint a thrombilia tudatosságot.

A „Compression Couture” beceneve, a Rejuvahealth ruházatát a designer divatvilággal szem előtt tartva készítették, miközben továbbra is az FDA-val regisztrált 1. osztályú orvosi támogatási készlet. Mindegyik stílus fokozatos támogatást nyújt a boka felfelé, ami csodákat okozhat a vérkeringés előmozdításában, valamint a láb fáradtságának vagy duzzanatának kiküszöbölésében, amelyet hosszan tartó ülés vagy állás vált ki.

Online vagyok egy kétszintes otthonban, és folyamatosan megyek az emeletről, és újra lefelé. Folyamatosan a lábamon vagyok, és házimunkát végezek, és a kisgyermekeim után üldöztem. Mire a 6 órakor működik, kimerültem, és a lábaim, valamint a lábaim is fájnak. Amikor a Rejuvahealth designer kompressziós harisnyanadrágot viszem, miközben a fiataloknál házban van, a lábam nem kimerült vagy fáj a nap végére. Hasonlóképpen, pontosan szeretem, hogy az anyag puha, valamint a luxus leopárd stílusú, a sok nőies szoknyámat és ruháimat is.

Kapcsolódó hólyagfertőzéssel és posztmenopauzális nőkkel

A Rejuvahealth -ről, valamint a saját designer kompressziós harisnya megvásárlásához lásd a RejuvaHealth.com oldalon. Hasonlóképpen betarthatja a Rejuvahealth -t a Facebookon, a Twitteren, valamint a YouTube -on.

*Nyilvánosság: Kaptam egy pár Rejuvahealth kompressziós harisnyanadrágot cserébe a felülvizsgálatért. Minden vélemény pontos, valamint 100% -os enyém.

Cascia Talbert egy hektikus blogger, kiadó, szabadúszó író, az internetes eladó, valamint öt gyermek anyja, akik a Csendes -óceán északnyugati részén élnek. B.A. A történelemben, valamint a jogszabályokban, valamint a lelkesedés iránti lelkesedésben, valamint az egészséges maradásban, 2007 -ben kezdte meg az Healthy Mothers magazinot. Az Healthy Mothers magazin jelenleg a legfontosabb egészségügyi és wellness blogot helyezi az anyák számára, valamint számos szerepet játszik. Egészségügyi és wellness szakmai írók, valamint anya bloggerek. Talbert asszony úgy véli, hogy ha az anyák jól tájékozódnak az egészségügyi és wellness problémákról, valamint pontosan hogyan lehetnek egészséges maradni, akkor ezt az információt átadhatják gyermekeiknek, és megfordíthatják az ifjúsági elhízási statisztikákat az Egyesült Államokban

Talbert asszony egy kiemelt egészségügyi és wellness blogíró, a Wellsphere.com webhelyen, valamint cikkei szintén felfedezhetők az ezineArticles.com oldalon. Hasonlóképpen vezeti az egészséges anyák közösségi médiahálózatát a Ning -en, a Talbert Nutrition LLC legfontosabb reklámgyártója, valamint az America’s Wellness Challenge Social Network tanácsadó testületében található. Tartsa be őt a Google+ -on.

Link ehhez a bejegyzéshez: az egészség és a wellness visszaállítása as well as charm of Your Legs with Rejuvahealth

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!Részvény

Csipog

Részvény

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.