No Widgets found in the Sidebar

A megosztás gondoskodik!

Részvény

Csipog

Részvény

Az anyám felnőttkorában tiszta és rendezett otthont tartott. Mind az öt gyereknek megtanította a dolgaink és az otthonunk gondozásának értékét. Felnőttként szorongok a rendetlenség és a rendetlenség helyén. Nem bírom el. Amikor a rendetlenség túl nehéz számomra, hogy kezeljem egy sétát. El kell mennem tőle.

Ha kevesebb szorongást akarok, egész nap öt gyermekem után takaríthatnék. A gyerekek rendetlenek. Ha azonban ezt megteszem, csak arra buzdítom a gyermekeimet, hogy lusták legyenek azzal, hogy számítanak rám, hogy házvezetőnőjük legyek. Ez nem tisztességes számomra, és nem fognék jó munkát végezni anyjukként.

Anyukám nagyszerű munkát végzett magam és testvéreim nevelésével. Most sikeres és felelősségteljes felnőttek vagyunk. Csodálom őt, és mindig is akartam, mint ő. Tudom, hogy nem kellene összehasonlítanom a szülői képességeimet az övével, de nehéz nem. Azt akarom, hogy a gyerekeim megtanulják a felelősséget, csakúgy, mint nőttem fel.

A mai élet különbözik a 80 -as évekből, amikor gyerek voltam.

Olvassa el sokkal többet a Talbertzoo.com oldalon.

Ha értesítést szeretne kapni az egészséges életmód -tippekről, az egészségügyi hírekről, a szülői és a hozzászólásokról, kérjük, iratkozzon fel e -mailben, és kövesse minket a Facebook, a Pinterest, a Bloglovin, a Google+ és a Twitter. Iratkozzon fel hírlevelünkre. Csatlakozzon a közösségi hálózathoz

Link ehhez a bejegyzéshez: a felelősség leckéje

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Részvény

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.