No Widgets found in the Sidebar

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Amikor írok a szülők bevonásáról gyermekeik oktatásában- sokkal tájékozottabbá és proaktívvá válnak- mindig mindkét szülővel foglalkozom. Apáknak feltételezniük kell a gyermekeik nevelésének kritikus és együttes szerepét. A teljes munkaidőben történő munkavégzés nem csökkenti a feleségével való partnerség felelősségét, és annak a csapatnak a része, amely lényegében a gyermek első tanárai és példaképei.

A változó család

A modern családok fejlődtek és megváltoztak, de nem a jobb. Amikor az ősi időkben nőttem fel, a közös család (nem az enyém) így felépített; Az anya otthon maradt, és a gyerekek neveléséért vállalta a legnagyobb felelősséget. Apja egész nap dolgozott, és hallott a „cuccokról”, amikor hazaért a munkából. Kevés válás volt, kevesebb egyedülálló szülő és házasságon kívüli csecsemők hallottak.

Gyorsan előre a 2000 -es évre. Az amerikai háztartások kevesebb mint 25% -át házas férfiból és nőből állították fel, és egy vagy sokkal több gyermekükből. Ez az 1960 -as 45% -ról csökken. A válási ráták továbbra is az összes házasság 50% -át kb. és az összes csecsemő körülbelül 1/3 -án házasságon kívül született. Ezek a statisztikák riasztóak és az amerikai család szétesését jelentik. A csapadék kiszámítható. A jövőbeli polgárok tanítása és irányítása sokkal nagyobb kihívást jelent, mint valaha.

Új statisztika

A statisztikák most alátámasztják azt az állítást, miszerint amikor az apák elolvasják gyermekeiket, játszottak velük és szervezett családi tevékenységek, a gyerekek hajlamosak lennének magasabb fokozatú iskolai és későbbi sikeres házasságokra.
Az Oxfordi Egyetem kutatói 1958 -tól kezdve 17 000 gyermeket nyomon követtek 40 évig. „A gyerekek, akik egy résztvevő apával nőttek fel, sokkal nagyobb valószínűséggel maradtak ki a bajoktól, elkerülik a kábítószereket és a házasság előtti szexet, és kevésbé valószínű, hogy mentális egészségügyi problémáik voltak. . ”” Ezek az eredmények elterjedtek az összes társadalmi osztályban.

Kapcsolódó éberség az iskolába járó szorongáshoz

Ann Buchannan, az Oxfordi Egyetemi Szülői és Gyermekek Kutatóközpontjának igazgatója szerint a történet olvasása már korán kötést teremtett apukák és gyermekeik között.

Négy alapvető terület apa részvételéhez

Eirini Flouri, a Nemzeti Gyermekfejlesztési Tanulmány kutatója elmagyarázta az apa részvételének négy alapvető területét:
1. Olvassa el gyermekének
2. Vette gyermekét kirándulásokra
3. Az oktatást prioritássá tette
4. A gyermek kezelését egyenlően osztotta meg anyával

Noha ezek egyike sem meglepő, hangsúlyozza egy proaktív és elkötelezett apa jelentőségét és szükségességét, aki anya útmutatókkal és gyermekeivel táplálja.

Ez nem rakétatudomány vagy idegsebészet. Nincs szükség speciális készségekre vagy főiskolai fokokra. Szükség van gondoskodó, jól tájékozott és proaktív apákra, akik megértik és elfogadják a családi kötelezettségeiket, és rájuk cselekszenek. Van -e valami sokkal nélkülözhetetlen az apa számára, mint hogy gyermekeit példaértékű, gondoskodó, kedves és tiszteletteljes polgárokká váljanak, akik szeretik a tanulást, a családjukat és az országukat?

Ez nem könnyű

Ez egy folyamatban lévő folyamat, különösen a gyermek formáló éveiben és a serdülőkorig. A gyermekek nevelése nem könnyű, és minden szülő tudja. A követelmények a következők: a szeretet, a józan ész, a türelem, a néhány alapvető ismeret és a terv iránti elkötelezettség, amely tanít, ápol és útmutatókat tanít.
A gyermek nevelése nem a nők munkája; Ez az anya és apa munkája. Ne hibáztassa az iskolákat vagy a társadalmat azért, amit még nem tett, vagy nem sikerült.

Az első tanár és a példakép szerepe az apához és az anyához tartozik. Szerelem, ólom és modellezi elvárásait.

Kapcsolódó szorongással és más iskolába járó egészségügyi problémákkal kapcsolatos kérdések

Dr. Casale a Skyhorse Publishing, a Wise Up és a Lo Solute: Hogyan hozzon létre otthoni tanulási kultúrát, és sikeressé tegye a Skyhorse Publishing, a Wise Up és a megoldás: Elérhető a Book Stores -ban, az Amazonon és a Dr. Casale webhelyén, a www.parentsfirst.biz oldalon. Előadóként kapható. Vegye fel a kapcsolatot vele a jcasale357@gmail.com címen.

Link erre a bejegyzésre: Hogyan járulhat hozzá az apukák gyermekeik sikeréhez?

0/5

(0 vélemény)A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.