No Widgets found in the Sidebar

, ha valaha is azt mondja: „Nézd, van egy choo choo!” Amikor látsz egy vonatot – még egy üres autóhoz is, akkor jó pénzt fogadnék el, hogy van egy kisgyermeked egy vonat rögzítésével. Vagy csak én rám mutatnak a nagy autókra csak magamnak?

Megfigyeltem, hogy a Sawyer szenvedélyei szélsőségesek, mivel ők alakíthatók – ó! Nézz egy fényes dolgot! (Lásd még a kisgyermek szabályait), de ez nem akadályozta meg abban, hogy az elmúlt néhány hónapban megpróbáljam krónikusan krónikusan krónikusan krónikusan krónikusan krónikusan krónikusan. Amint azt gondolom, hogy rögzítem őt, felfedez valami újat a szeretethez. Tényleg nem tudok lépést tartani vele, így jobb, ha csak 31,3 hónapos időpontban használom ezt a pontos pillanatot, és megosztom, hogyan szeretné tölteni a pontos legjobb napját!

Megtanulja lovagolni a kétkerekű. Amikor utoljára egy trikes sétára mentünk, azt mondta: “Soha nem akarom ezt megcsinálni.” Sajnálom, hogy Tricycle, kint vagy. Egy ideig egy ideig ingadozik a kéz-lefelé mutató Skuut Balance Bike-n, de csak a „Push Push Glide” lógását kapja, és annyira büszke. Nagyon büszke vagyok. Mennyire aranyos ez?

Úszás. A kisgyermekem gyereke félelem nélkül van a vízben; Szeret fröccsenni a nagy gyerekekkel, és ideális beugrni, amikor még nem vagyok készen. Még nem volt megfelelő úszási órái, mert nem érzem magam, hogy a vízbe kerüljek, de érte dióval!

Játsszon játékokkal, játékokkal, játékokkal. A Kedvencek Ideális Most magukban foglalják: Darth Tater és a Friendsâ (10 dollár a Costco-nál), a Classic Wooden Trains (olcsóbb a Craigslist-en), bármilyen fajta játék és rejtvény. A Kis embernek türelme van egy 24 darabos puzzle készítésére, amikor néhány ellopott pillanatot talál-általában, amikor elhagyja az ebédlőasztalot, hogy szinte semmit sem evett. Ha tudtam volna, hogy lesz egy második puzzle-gyerek, akkor nem tudtam volna megszabadulni tőlük a 2010-es félelmetes kisgyermek-játék tisztításában.

Figyelje a fagyasztott mozifilmet és énekelje az egész hangzást. Sawyer azt állítja, hogy a „My Dal” elengedték, a rénszarvas (ek) jobbak, mint az emberek, vagy nyáron a hangulatától függően. Családunk a Spotify segítségével meghallgatja, és minden dalt (és a túllépést!) Memorizálunk. Megkaptam a mozgókép digitális verzióját azon a napon, amikor elérhető volt (kaptam a Blu-ray-t és a Digitalâ-t csak 23 dollárért, és soha ne legyek nélkül). Lord segítsen nekem, ha a következő 4,7 hónapban megtudja a fagyasztott témájú születésnapi partikat!

A szeretett dolgok tiszteletreméltó megemlítése:

Nézze meg a Wonder Family Háziállatokat az Amazon streaming segítségével, hogy a TV -műsorunkat válassza ki

Matricákkal való játék; Szeretek minden nap kettőt adni neki a pólóján, mert ennél sokkal többet, és úgy tűnik, hogy kissé túl gyakran a mosókészítőbe kerülnek.

Könyvek olvasása. Szereti az ugyanazon könyvet újra és újra és újra, amíg alig tudok megbirkózni, majd újat választ.

Angry Birds törülközőtartó ujjcsinálók, amelyeket a Walgreens -ben kaptam, a tavaly nyáron kemping kirándulás előtt. Jaj. Jaj.

Hogyan töltené a kétéves álomnapot?

KAPCSOLÓDÓ: A legjobb ajándékok egy kétéves és kisgyermek szabályainak.

Az Amazon affiliate linkjei ott vannak.

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.