No Widgets found in the Sidebar

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Húsz évvel ezelőtt alig hallottunk az ADHD -ről, amely a kamathiány hiperaktivitási rendellenességének rövidítése. Manapság az ADHD kifejezést annyira lazán használják, hogy bármikor úgy érzi, hogy céltalan, túlzottan elrendezett vagy pszichológiailag zsúfoltak, kijelenthetik, hogy „én vagyok olyan ADHD”. Mindazonáltal? Mikor csak a feszültség vagy a rossz szokások miatt, valamint mikor lehet az ADHD?

Dr. Sanam Hafeez, a New York -i székhelyű engedéllyel rendelkező klinikai neuropszichológus, a rangos Columbia Egyetemi Tanárok Főiskola, valamint a kiterjedt konzultációs mentális szolgáltatások alkotójának, valamint orvosi igazgatójának oktatási oktatója az ADHD -re, valamint más felfedező rendellenességekre összpontosít. Bizonyos olyan tulajdonságokat nyújt, amelyek jellemzőek az ADHD -hez, valamint néhány betekintést nyújtanak arra, amikor érdemes átvizsgálni.

Nincs szűrője, valamint rendkívül impulzív.

Egy dolog, hogy őszinte, merész, és megítéli, és számos erős karakterrel rendelkező ember rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. Ha rájön, hogy rendszeres vitákba kerül a családdal, a jó barátokkal, valamint a kollégákkal, akik arra késztetnek, hogy ne higgyenek, mielőtt beszélnek vagy cselekednének, akkor lehet, hogy még sok más folyik. „Pontosan meg kell vizsgálnia, hogy a konkrét viselkedés hogyan befolyásolja az életed általános jólétét”-tárgyalja Dr. Hafeez. “Ha nem tudja megtartani a feladatot (az ADHD -vel rendelkező emberek 50% -a küzd erre), akkor okos lenne, ha értékelést kapna az ADHD számára” – mondja. „Azok az emberek, akik felfedezik, hogy következetesen hiányoznak a határidők, és csak nem emlékeznek vagy rohannak velük, anélkül, hogy óvatosan szemük volna a termelés magas színvonalát, ezeket a viselkedést vörös zászlóknak kell tekinteni. Természetesen vannak más mentális megfontolások és következmények is, azonban az ADHD értékelése nagyszerű ötlet ” – javasolja Dr. Hafeez.

Folyamatosan tüzet okoz.

A felnőtt ADHD -vel rendelkező emberek gyakran elveszítik az alapvető dokumentumokat, fájlokat a számítógépükön vagy a személyes tárgyaikon, például a mobiltelefonjuk, a hitelminősítő kártyák, a kulcsok stb. valamint szétszórt. Ez az élet részleteivel való figyelmeztetés dilemma módban, valamint a rendetlenség tisztításához vezet. Dr. Hafeez szerint ez a magas stressz, a rossz bizalom, a második kitalálás és az alacsony önértékelés receptje. „Ha folyamatosan tisztítja a hibákat, vagy elnézést kér a késés miatt, akkor elkezdi a képességeit, valamint az ítéletet. Ez a nyugtalanság is szorongást okozhat, ha a felnőtt ADHD -t nem megfelelően diagnosztizálják, és nem kezelik egy képzett engedéllyel rendelkező terapeuta, aki az ADHD -re összpontosít ” – figyelmezteti Dr. Hafeez.

Vagy gyorsan elvonja a figyelmét, vagy ki van kapcsolva a saját világában.

Az eukaliptusz levelek kapcsolódó gyógyászati ​​tulajdonságai

Az ADHD -hatások kétféle módon összpontosítanak. Először is, olyan nehézségekbe ütközhetnek, hogy nem tudnak ülni a munkahelyi találkozókkal vagy a háztartásokkal vagy a barátokkal való vacsorákkal, nem tudnak részt venni a beszélgetésekben, és csak antsy -t érezhetnek, és mindig a következő dologra. Az ADHD effektusok második módszere az, hogy ez arra készteti az embert, hogy annyira belemerüljön, és mélyen koncentráljon valamiben, ami körülöttük lévő bármi más nem létezik. „Valaki, aki ebben a hiperfókuszált meghatározásban van, gyorsan elveszítheti az idő nyomon követését, a gyerekeiket, valamint az egyéb kötelezettségvállalásokat, mivel az ADHD -je nem sokkal fontosabb, mint amit hiperfókuszáltak” – tárgyalja Dr. Hafeez. Ezután kijelenti, hogy az ADHD -vel rendelkező emberek úgy érzik, hogy „elvesztették az időt”, mivel egy dologra koncentráltak, és nem ismerték fel, hová ment az idő.

Úgy érzi, hogy soha nincs elegendő idő semmire.

Ennek oka az, hogy az ADHD-vel rendelkező emberek általában túlságosan túlságosan áthatolnak, és alulbecsülik a konkrét feladatokhoz szükséges időt. Az idő adminisztrációja óriási nehézség a felnőtt ADHD -vel rendelkező emberek számára. Általában hozzáadják stresszüket és szorongásukat azáltal, hogy irreális teendők listáját állítják elő, valamint küzdenek annak érdekében, hogy a dolgok megvalósuljanak, mivel zavarják őket. A szorongás általában átfedő állapot, csakúgy, mint a rögeszmés kényszeres tulajdonságok. „Van egy öngyilkos ciklus, ahol ugyanúgy kezelik, majd elégtelennek érzik magukat, ha a dolgok nem fejeződnek be. Gyakran kijelentik, hogy a nap folyamán nincs elegendő óra ” – állítja Dr. Hafeez.

EzAlapvető fontosságú a kutatási tanulmánya valóban elvégzéséhez, valamint igazságos legyen az általános életminőséggel. Ezután keressen egy szakértőt, aki átfogó értékelést tud nyújtani, amely az első lépés az ADHD diagnosztizálására és hatékony kezelésére. „Soha nem csak egy dolog. Amikor teljes értékelést kínálok, nem csak egy rendkívül kiterjedt interjút használva, bármennyire is összetett szabványosított tesztek, amelyek meghatározzák az agy működését, rengeteg információt találok, amelyet az ügyfél soha nem látott, és így az I Style kezelés pontos, tartós tartós. , valamint a tartós változást is eredményezheti ” – mondja Dr. Hafeez.

Kapcsolódó munka az Ön módszerével, mint az újévi állásfoglalásokkal

Az orvosról:

Dr. Sanam Hafeez PSYD egy NYC -alapú engedéllyel rendelkező orvosi neuropszichológus, a rangos Columbia Egyetemi Tanári Főiskola mentor kar tagja, valamint a kiterjedt konzultációs mentális szolgáltatások, P.C. Neuropszichológiai, fejlődési és tudományos központ manhattani, valamint királynők.

Dr. Hafeez mesteri módon alkalmazza a mentális következményekkel kapcsolatos éves tapasztalatait a mai tipikus problémák, például a testkép, a szociális hálózati függőség, a kapcsolatok, – Ezenkívül Dr. Hafeez olyan egyénekkel dolgozik, akik poszt-traumás feszültség-állapotban (PTSD) tapasztalják meg a fogyatékosság, az érdeklődés és a memória problémák, valamint a visszaélés miatt. Dr. Hafeez általában megosztja megbízható ismereteit a New York City különböző hírleveleivel, valamint gyakran megjelenik a CNN -en, valamint a Dr.OZ -n.

Lépjen kapcsolatba vele a Twitter @CompreHendMind vagy a www.comprehendthemind.com segítségével.

Link ehhez a bejegyzéshez: fókusz vagy felnőtt adhd hiánya?

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.