No Widgets found in the Sidebar

megosztásával!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A CDC jelentése szerint ez az év lesz az egyik legrosszabb influenza -évszak, valamint járványt nyilvánított. Sajnos az idei influenza -oltás nem biztosítja a H3N2 ellen, amely az országszerte agresszív módon elterjedt domináns influenza -törzs. Mivel az antibiotikumok nem működnek a vírusoknál, a kezelési választások korlátozottak maradnak. Az embereknek be kell nyújtaniuk immunrendszerüket a megfázás és az influenza eltávolításához szükséges támogatáshoz. A magas színvonalú lehetőségek hiányával szembesülve Dr. Sarath Malepati, egy kaliforniai orvos készítette az EZC PAK -t, hogy segítse a háztartásokat immunrendszerük támogatásában.

Az EZC PAK egy 5 napos kúpos immunviteli csomag, amely szerves echinacea-ból, cinkből, valamint C-vitaminból áll. Az EZC PAK-t ​​úgy állították elő, hogy minimalizálják a vásárlás helytelen antibiotikumát, hogy segítsék az antibiotikumok hatékonyságának védelmét, ha orvosi szempontból szükséges.

A világ minden embere felső légúti fertőzéseket (URIS) kap. Ez a legjellemzőbb fertőzés az emberekben. A tipikus ember évente 2-3-at kap. Ezen fertőzések 80% -a vírusos, és nem kezelhető antibiotikumokkal, amelyek csak bakteriális fertőzéseket kezelnek. Ugyanakkor egy nemrégiben elvégzett CDC -kutatási tanulmány felfedezte, hogy az amerikai orvosok, valamint az egészségügyi és wellness -gondozási szolgáltatók évente 258 millió járóbeteg -antibiotikum -előírást írnak elő, átlagolva mindegyik 10 ember számára több mint 8 antibiotikum -előírást. Egy későbbi WebMD -felmérés felfedezte, hogy az orvosok megdöbbentő 95% -a elismeri az antibiotikumok komponálását, amikor bizonytalanok szükségesek. A rezisztencia aránya most 15-25% -ot növelt a bakteriális fertőzésekhez gyakran alkalmazott hagyományos antibiotikumok esetében, ami évente 2 millió gyógyszer-rezisztens fertőzéshez vezet, ami 23 000 halálesetet eredményez. Az antibiotikumok felhasználásának viselkedési módosítása nélkül becslések szerint a gyógyszeres ellenálló fertőzések világszerte meghaladják a rákot 2050 -re.

Az URI -kben szenvedő személyek továbbra is gyakran kérnek antibiotikumokat az orvosuktól. Tekintettel korlátozott lehetőségeikre, a szolgáltatók gyakran nyomást gyakorolnak arra, hogy antibiotikumokat írjanak fel a vírusos URI -k számára, amikor ezek nem szükségesek. Egyes orvoscsoportok azt is javasolják, hogy az antibiotikus recepteket a vírusos URI -khez készítsék, hogy kielégítsék az egyéni kérést, és elriasztják őket az előírások kitöltésétől. Ez kevésbé tökéletes, és kapcsolatba lép velünk az EZC Pak fejlődésének mögött fellépő cselekvéssel. Az EZC PAK -t az orvos megfogalmazza, amely a legmegfelelőbb bizonyítékok alapján alapul, hogy biztonságos, kézzelfogható, valamint konkrét támogatást nyújtson az immunszállítás igényeihez. Az EZC PAK -t nem szánták, hogy a vényköteles gyógyszerek vagy antibiotikumok helyettesítsék vagy helyettesítsék, ha orvosi szempontból szükségesnek tekintik.

„Eltávolítás, hogy az antibiotikumokkal szembeni rezisztenciával rendelkező sziklához közelítünk… a klinikusok, valamint az egészségügyi és wellness -gondozási rendszerek követelményei az előírási gyakorlatok javításához. valamint az egyének követelménye, hogy elismerjék, hogy vannak mind veszélyek, mind az antibiotikumok előnyei – sokkal több gyógyszer nem a legjobb; Az ideális gyógyszer az ideális időben a legjobb. ”

– Tom Frieden, MD, MPH, a CDC igazgatója

Az EZC PAK -t az EZCPAK.com interneten kínálják 19,99 dollárért, valamint az internetes kereskedőknél extra, valamint 2015 -ben kibővítő fizikai üzletek száma.

Ez egy szponzorált közzététel, amelyet az EZC PAK adott neked. Az itt kifejezett vélemények a szerző véleményei, valamint az EZC PAK véleményeire vagy álláspontjára utalnak. Fizetést kaptak erre a bejegyzésre.

Link ehhez a bejegyzéshez: a vírusfertőzések leküzdése EZC pak-val #AD #AD
Kapcsolja össze az útmutatót a szivárgó bélhez az ünnepi étkezési szezonban

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

CsipogOssza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.