No Widgets found in the Sidebar

Ezt a kiadványt rendeztem, mielőtt csecsemőm megérkezett. Ha ápolás közben ezt olvassa, akkor biztos lehet benne, hogy én is megsemmisítem az ápoló melltartómat, vagy csak visszahúzom. Vagy talán olyan lusta érzés, hogy zavarja, hogy kattintson rá a helyére.

Mint ilyen, összegyűjtöttem sok újonc anyuka integrált bölcsességét, hogy ápolási csaló lapot készítsek magamnak. Ingyenesnek érezze magát, hogy felhasználja.

Elrejtem a hooteremet, hogy ápolják egy kávézóban, miközben még egy csecsemő néz ki. Tipikus.

Mi online Berkeley -ben, ahol a szoptatás nem annyira „választás” vagy „életmód”, bár „követelmény”. Csak utólagos látásban tudom ezt egyszerűen kijelenteni.

Megértem, hogy a világ sok olyan részén van, ahol pontosan ugyanazt a feltételezést érzed, és vannak olyanok, ahol az elvárás ellentétes. Ha helyesen szem előtt tartom, Whitney egy szoptatott kaliforniai csecsemő volt, és én is képletű Ohio-i baba voltam. A hetvenes években a programból valószínűleg mindkettőnk teljes tejet és fagylaltot is volt, mielőtt megfordultunk. (És az „emlékezz”, amit anyám mondtam nekem, nem az ápolás tényleges emléke)

Tapasztalataink mellett a szoptatás rendkívül személyes, magánválasztás. Amellett, hogy amikor úgy dönt, hogy megcsinálja (vagy akár nem is, akkor), akkor valószínűleg foglalkozik a kihívásokkal. Beszélek a tejellátásodról, a szerénységről, a baba ápoláshoz (vagy egy üveg szedéséről), a pumpálásra való hajlandóságról, más emberek támogatásáról vagy kritikájáról, valamint tovább.

A sok hasznos könyv, amely a szoptatás sikeréhez vezetett, az ápoló anya társa volt. Két különböző ápolói csecsemő között szinte minden kihívást jelentettem (mastitis, fertőzés, hólyagok stb.). Mindegyik drámámmal egyszerűen foglalkoztak a könyvben. Amellett, hogy azt tervezem, hogy újra hasznos maradok.

Az ápoló anya társa, 7. kiadás, új illusztrációkkal: A szoptatási könyv anyukák bizalma, a terhességtől az elválasztásig

Íme számos nagyszerű az internetes szoptatási erőforrásokon a vendégblogálónk, a PhD szülői szakaszban.

Íme néhány társított újonc anyu hozzászólás/tipp/tevékenység:

Whip ‘Em Out (vicces és támogató videó)

Tippek a nyilvános ápoláshoz

Tippek a szivattyúzáshoz, valamint a szomszédsági pumpálási projektünkhöz

Gondoljon a dinnyével (gyakorolja hihetetlenül hatalmát!)

DIY ápoló melltartó egy rutin melltartótól (oktatóanyaggal)

Vágja fel a melltartóját (hasznos tipp)

A jóga az ápolás egyszerűségének egyszerűségére mozog

Van más ajánlás vagy ötlet, hogy megmutassa? Elviszem őket.

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.