No Widgets found in the Sidebar

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A tojások mindig óriási funkciót játszottak a fitnesz felé irányuló étrendben; Akár fontot dob, vagy megkapja az izomtömeg kialakulásához szükséges fehérjét. Sok éven át sok fizikai fitnesz -étrend a tojásfehérjéről szól, tartsa a tojássárgáját. A fehéreknek alacsonyabb a kalória aránya, valamint nagy fehérjeforrás, kálium és riboflavin, amely segíti az anyagcserét, valamint az immunrendszert. A legfrissebb kutatás azonban azt sugallja, hogy az étrendi koleszterin (az ok, hogy sok étrend elkerüli a tojássárgáját), nagyon kevés hatással van a vér koleszterinszintjére, valamint mindenkire, beleértve az embereket is, akik rendszeresen dolgoznak, és akarnak A fogyás érdekében sokkal jobban előnyös az egész dolog enni.

A fitnesz-központú egyének legjobb tojás-receptjei közül néhány a Quiches-ről szól, mivel sok fehérjét csomagolnak, és tonna lehet őket olyan zöldségekkel, amelyek segítenek a zsírégetésben, valamint a magas rosttartalmú, kielégítő ételeket. Csomagolja be a Quiche-t sötét leveles környezetbarátokkal, mint például a Collard Greens, a Spenót, valamint a brokkoli, mind magas kalcium, folát, kálium és sok vitamin. A Quiche kiváló étkezés ahhoz, hogy háztartást tápláljon, vagy csak magad; Zárja le a hűtőszekrénybe, és vágjon le egy szelet reggelire, ebédre vagy vacsorára.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy hol fogja felfedezni az időt, hogy reggel néhány túlterhelést megsütjen, és utána tisztítson, érdemes kipróbálnia még egy tapintatát, például a nehéz forralás tojáskészletét a hét hátralévő részében. Szeletelje fel őket, és dobja el őket egy szendvicsre vagy salátára, vagy enni egészen néhány borssal, amikor valódi sietve van; A nehéz főtt tojások egy hétig tartanak a hűtőszekrényben, jelezve, hogy bármiféle étkezéshez mindig gyors snack vagy fehérjeben gazdag alkatrészekkel készülhet.

Kapcsolódó egészségügyi és wellness előnyei a görögországnak

Rengeteg receptet fedezhet fel quiches, frittatas, rakott, levesek, valamint az interneten található saláták az Ontario tojástermelőinek, amelyek lehetővé teszik a császári és metrikus mérésekkel való váltást, valamint egy útmutatót tartalmaznak a tojásméretek összehasonlításához, Segít, hogy nyomon kövesse a kalóriák és a gramm fehérje grammját, függetlenül attól, hogy milyen méretű lesz a boltban. Rengeteg különféle módszert készíthet és felhasználhat a tojásokra, akár primer fehérjeforrásként, akár ízléses kiegészítésként. Ezeket a világ minden tájáról származó konyhákban is felhasználják, a Huevos Rancheros -tól a curry -ig, így mindig ízléses lehet a dolgok.

Ontarioban a tojásokat számos kutatás-vezérelt program, valamint az élelmiszerbiztonságot elősegítő eljárások, valamint az egészséges termékek, ideértve a tyúkok elhelyezésének módszerét, amely szabályozza a tyúkok tartásának feltételeit. A kódex szabályozza a világítást, a szellőztetést, a pazarlás eltávolítását, valamint a vizet, valamint a takarmányokat, míg más kutatás-vezérelt erőfeszítések hozzájárultak az olyan fejlődéshez, mint az omega-3-dúsított tojás. A lenmagolajokhoz hasonló dolgok hozzáadása a tyúk étrendjéhez olyan tojásokhoz vezet, amelyek gazdag omega-3 zsírsavakban vannak, és gondosan összekapcsolódnak a szívbetegség csökkentésével. A tojások nem csupán a testépítők és a diéták számára megfelelő ételek, hanem csak egy általános egészségesebb életmód része. Legközelebb, amikor a szupermarketben tartózkodik, ne emlékezzen arra, hogy felveszi a tojást.

Link ehhez a bejegyzéshez: Tegyen tojást a fizikai fitnesz rutinjába

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.