No Widgets found in the Sidebar

megosztása gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Tudja -e kezelni a dezodorot a legkevésbé izzadók? Általában nem nagyon izzadok, de arra számítottam, hogy az izzadságmirigyeim a Overdrive -n dolgoznak, valamint a rutin az ellen dezodor felett, amelyet használtam, nem működött rendkívül jól. A legtöbb terhességi ruhám hónaljában izzadság foltok vannak, valamint csak néhány órával azután, hogy zuhanyoztam, hogy a saját szagomat szagolom. Az első napon, amikor használtam, akkor az a nap, amikor a fiammal dolgoztam. Ha anya vagy, akkor pontosan megérti, milyen izzadást kaphatsz a szülés során. Kora reggel tettem a dezodorot, és mire a fiam 11: 30 -kor született, a hónaljom még mindig száraz volt, és szaga lehet a dezodor virágos illatának. Ez a legjobb dezodor, amit valaha használtam.

Bizonyos DRI az első számú, az orvosok által a szélsőséges izzadás kezelésére javasolt vény nélkül kapható antiperspiráns. Az antiperspiráns termékek specifikus DRI vonalában új, specifikus DRI-szilárd, hasonlóan hatékony, valamint speciálisan az érzékeny bőrűek számára kialakított. Míg a tőzsdén kívüli, nem kapható antiperszpiránsok biztosítási állítása szerint „klinikai szilárdság”, valamint „vízálló”, a specifikus DRI készítmények-12% alumínium-klorid, valamint a 25% alumínium szeszklór-hidrátok-a legerősebbek, 72 órás biztonságot biztosítva. Minden alkalmazáshoz.

Ha többet szeretne tudni a specifikus szárazról, nézze meg ezt a klipet az ABC News -ból.

A túlórát dolgozó izzadságmirigyek?

Lyndsay Lohan specifikus szárazot használ, és most lehetősége van arra, hogy kipróbálhassa magának. Az Healthy Moms egy szerencsés olvasó számára biztosítja az új, specifikus DRI szilárd antiperszpiráns (6 dollár érték) elemet. Csak annyit kell tennie, hogy megjegyzést hagyjon a belépéshez.

Kapcsolódó 6 módszer hála módosítása az anya életének

További bejegyzésekhez:

Kövess a Twitteren

Iratkozzon fel egészséges anyukákra

Kövesse ezt a blogot a Google Good Friend Connect segítségével

Digg ezt a versenyt

Tweet ezt a versenyt

Botlázza a versenyt

E -mailben küldje el a weboldalunkra való linket vagy ezt a versenyt egy jó barátnak (ügyeljen arra, hogy a bcc talbertcascia @ yahoo dot com, tehát igazolom az e -mailt)

Fogd meg a webhelyünk gombját.

Adjon hozzá egészséges anyukákat a Blogroll -hoz.

Blog a versenyről. Győződjön meg arról, hogy tartalmaz egy linket.

Minden bejegyzéshez, beleértve a további bejáratokat is, kérjük, hagyjon külön megjegyzést. A nyerteseket véletlenszerűen választják ki a kapott megjegyzésekből, valamint az általam kapott e -mailekből. A verseny 2009. augusztus 31 -én ér véget, PST éjfélkor.

Csatlakozzon az Egészséges Moms közösséghez

Link ehhez a bejegyzéshez: Ellenőrző izzadság, valamint a szagok speciális szárazral. Szilárd

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.