No Widgets found in the Sidebar

A megosztás gondos!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

A gyerekek egész Amerikában várják a nyárot – az iskolai munkák és a vizsgák szünetét, a meleg időjárást, a hosszú hétvégéket és a barátokkal való alvást. Minden gyerek, vagyis azok, akik még mindig éjszakai balesetek vannak. Az ágyneműben szenvedő gyermekek milliói számára ezek az alvás és a táborozók intenzív szorongást és frusztrációt okozhatnak. Mi van, ha a bátyjaik megtudják? Ugratják őket és gúnyolódnak? Nem fognak meghívni ezekre a pártokra?

Annak ellenére, hogy ez az egyik legelterjedtebb gyermekkori körülmény, csak az USA -ban 5-17 év közötti 8 millió gyermeket érint, az ágyneműt ritkán diagnosztizálják és kezelik. Ennek eredményeként azt mondják, hogy a szülőknek és a gyermekeknek kevés tennivaló van, vagy „várjon, ő ki fog nőni belőle”.

De azokban a hónapokban vagy akár években, amikor egy gyermeket el kell hozni, hogy kiemelkedjen belőle, valószínűleg fokozott szorongást, szorongást és zavarba kerül. Összehasonlítva magukat a fiatalabb testvérekkel, akik nem nedvesítik meg az ágyat, általában jestben készülnek, de tartós jelet okozhatnak önértékelésükön. A korlátlan rengeteg extra mosoda és a költséges húzó termékek a legkevésbé a probléma.

Tehát mi teszi a gyermeket éjszaka nedvesíteni az ágyat, amikor napközben balesetmentesek lehetnek? A gyerek csak lusta, és nem akarja kiszállni az ágyból? És miért van az, hogy így sok egészségügyi szakembernek nincs hatékony lehetősége vagy ajánlása a beteg ágynemű rémálmainak megszüntetésére?

Az esetek 99% -ában az ágynemű szerencsére nem az egészségi állapot eredménye. Tudjuk ezt azért, mert testünk ugyanazt a húgyúti rendszert használja nappali időben – tehát ha a nap folyamán száraz maradhat, fiziológiai szempontból is képesnek kell lenniük arra, hogy éjszaka is megtegyék. A kérdés általában az, hogy a gyermek olyan tanulási hibát szenved, amely a nagyon mély alvásból fakad, amikor a gyermek nem ismeri fel a jeleket, hogy felébredjen, hogy vizeljen, vagy képes legyen az izmok elég szűk tartására, hogy reggelig várjon.

Az enuresis kezelésének 30 éves (ágynemű) kezelése során azt tapasztaltam, hogy ennek a megtanult technika elérése a legjobban segíthet a viselkedésterápia kombinációjával, egy külső ingerek használatával, mint például az enuresis riasztás. A riasztás akkor aktiválódik, amikor nedvesítjük az ágyainkat, és az idő múlásával az agy arra van képezve, hogy reagáljon az ingerek nélkül. E két módszer kombinációja, ahelyett, hogy csak egy technikára számítna, több mint 90%-ra emelte a kezelés sikerét.

Személy szerint tudom, mennyire elriasztja azt, hogy egy gyermek nedvesen nedvesíti az ágy éjszakáját és éjszaka. Nem csak gyermekeként tapasztaltam meg, hanem körülbelül harmincöt évvel ezelőtt, amikor a gyerekem éjszaka balesetek voltak. Ez a tapasztalat segített abban, hogy a terápiás gyakorlatomat az enuresis pszichofiziológiájában szakosodjak, és foglalkozásomat arra fordítom, hogy segítsen az embereknek megszabadulni a tipikusan elhanyagolt állapottól.

Szerencsére azt is tudom, hogy az érzésem, hogy a gyermekek ezrei dolgozzanak, hogy megszabaduljanak az ágyneműtől, valamint az óriási büszkeségtől és a bizalomtól, amelyben bekerülhet.

Ha megteszi a helyzet valóságának felismerése és a rendelkezésre álló biztonságos kezelések oktatásának alapvető lépéseit, a Summertime ismét válhat olyanvá, amilyen szándékában áll – gondtalan éjszakai és alvási partikkal tele.

Jacobsagie, PhD. világhírű enuresis szakember és alapítója a világ számos ágynemű klinikájának.

Ha tetszett ez a bejegyzés, örülhet ezeknek a történeteknek.

Betöltés…

var MarketGidDate = új dátum (); Document.Write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressBar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a807f5f744

Link erre a bejegyzésre: tippek az ágynemű leállításához ezen a nyáron
Kapcsolódó támogatja a „Hősök edzésben” támogatását

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.