No Widgets found in the Sidebar

Nataly-ként, a Workitmom.com vezérigazgatója és társalapítójaként, a dolgozó anyukák online közösségének, elküldte nekem ezt.

Ó, a nagy tervek, amelyeket sokan készítünk, gyerekek előtt:

Készítem a saját bébiételemet.

Soha nem hagyom, hogy a gyermekem hintában aludjon, vagy egy autóban vezesse, hogy abbahagyja a sírást.

Soha nem fogom felemelni a hangomat a gyermekemnél, hagyom, hogy élvezze a TV -t, hogy szünetet tarthassak, vagy hagyom, hogy az étteremben ételeivel játsszon, hogy befejezhessem az étkezést.

Jobb. Keressen nekünk egy anyát, aki ragaszkodik minden nagy tervehez, és múzeumba kell helyeznünk – tudod, hogy nem történik meg. Ami történik, a valóság slágerei, és mindannyian rájönünk, hogy sok mindent megteszünk annak érdekében, hogy fenntartsuk az józanságunkat, amire gondoltuk, hogy soha nem fogunk.

Tehát mi lenne, ha ezt egy szórakoztató tevékenységgé változtatnánk azáltal, hogy felsorolnám azokat a dolgokat, amelyeket megesküdtem, hogy soha nem csinálnék szülőként? Ha olyan dolgot csinálsz, amely nem volt része a nagy babakocsi előtti terveinek, adjon magának kudót, hogy igazi anyu legyen, és írja le. Folytassa a listáját, amint a baba öregszik, és ha igazán ravasz vagy, akkor még fényképeket is hozzáadhat (mondjuk az ultra boldog babájáról, hogy gyorséttermet eszik vagy hintában alszik?)

Légy jó barát, és ossza meg a szórakozást néhány anyukával. Vigye a listáját a következő összejövetelre, és ösztönözze őket arra, hogy készítsék magukat. Akkor mind megoszthatja a valódi anya pillanatait és néhány nevetést.

[Fotó a Rebellin.NET -től]

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.