No Widgets found in the Sidebar

Ezt a nehéz utat fedeztem fel: minél irritálódik a fiatalember, annál inkább hatalmas ölelésre van szüksége!

Természetesen a csecsemők követelménye, valamint mindig megérdemli az öleléseket. A nagyobbról beszélek, akik telefonálnak, és úgy hívnak, hogy csak túlmutatnak, ami természetesen számos ölelési ülést biztosítana az egész A napi háztartásom szokásaival kapcsolatos kutatási tanulmányok határozottan azt sugallják, hogy az az idő, amikor a gyerekeim úgy viselkednek, mintha nem szeretnek engem, nagyon korrelálnak, amikor valóban ölelést akarnak.

Végül ninja-szerű néző voltam a tantrumnak. Megértem, hogy megvárom a lángoló, kiabálást, valamint a botladást, valamint a lefelé fordított szájra. Amikor a tirade megfordította a sarkot őrültről szomorúra, a fiatalember felkészült a kényelemre. Amellett, hogy egy ölelés a tökéletes ellenszer mindazon haraghoz. (Lásd hasonlóan a kisgyermek fegyelemről szóló tippeket).

Ma reggeli Sawyer, a négy éves, a reggeli gabonafélék fölé került. Leállította az étkezést, és annyira nehéz a szemét gördíteni, hogy azt hittem, hogy így ragaszkodhatnak. Mivel hasonlóképpen reggelit készítettem/étkeztem/ebédet készítettem/mossa le, nem volt elegendő időm vagy energiám, hogy vele ellenőrizhessem.

Amikor mellette ültem, és megkérdeztem tőle, miért volt ilyen mérges, megkérdezte, hogy kitaláljam. Nem a kihívás előtt, visszamentem a többi feladatomhoz, és meghívtam őt, hogy beszéljen, amikor készen áll. Néhány perc telt el, és átrohant, hogy elmondja nekem, hogy ideges, mivel hatalmas testvérét „intelligens nadrágnak” neveztem, és nem. Most felkészült az ölelésre.

Idősebb gyermekeim, most kilenc és tíz (tudom!), Olyan sok szempontból függetlenek, bár még mindig ölelést akarnak. Csak nem mindig a barátaik előtt. Úgy tűnik, hogy a legidősebbek váltakoznak az egész legrosszabb vagyok, és megértem, hogy még mindig a legjobb vagyok. Soha nem tagadja meg az ölelést.

By bqmct

Leave a Reply

Your email address will not be published.