No Widgets found in the Sidebar

megosztás gondoskodik!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Hogyan motiválja a sportot a gyerekei számára? Gyermekünk ebben az évben kezdte meg az első versenyképes csapatsportot, amikor az 5./6. osztályos csapatnak harmadik osztályra kellett mennie, hogy egy csapatot kitöltse. Nagyon szórakoztató volt megtekinteni a próbálkozását, valamint még sokkal szórakoztatóbb is, amikor lehetőséget kaptam arra, hogy segítsek az edzésben a szezonban.

Az én férjem, valamint én mindig garantáltam, hogy nem leszek „az a szülő”, amikor a sportot érinti. Mindkettőnk olyan háztartásokból származott, amelyek motiválták a pozitív sportszerűségeket, és arra késztettek minket, hogy jól tudjanak minket, azonban nem nyomást gyakoroltunk arra, hogy fellépjünk. Ugyanakkor mindketten láthattuk a szülőknek a fiatalok számára fennálló nehézségeket is – nem csak a gyermekeiket, bár a csapatukban.

Hogyan lehet, mint szülő, arra motiválhatja a fiatalokat is, hogy nagy nyomást gyakoroljon?

Íme néhány dolog, amit a szüleink tettek, ez segített minket, amikor gyermekeinket felvidítjuk.

Összpontosítson a sportolásra. Kevés fiatalok valóban megélhetnek a sportban, azonban a készségek javultak, ha nagyszerű magatartást gyakorolnak a versenyfeltételeken – kegyelem nyomás, együttműködés, bátorítás, pozitív hozzáállás – mindig a fiatalokkal lesz.

Ösztönözze az erőfeszítéseket és a hozzájárulást. Gyermekeink fiatalok az ő fokozatáért, és elmaradtak a többiek mögé, csak azért, mert ilyen fiatal volt. Ugyanakkor vele foglalkoztunk, hogy kitaláljuk, mi járulhat hozzá a csapathoz. Két dolog, amiben gyermekünk kiemelkedik, az energia és a boldogság. Végül elnyerte a Team Delight díjat a pozitív gondolkodásmódért, még akkor is, amikor a csapat lemondott. Hasonlóképpen hatással volt számos győzelemre azáltal, hogy csak a pályán futó és a sávból kifelé futó védőjeit fárasztotta, ami azt jelentette, hogy a sokkal képzettebb játékosok később a játékban elérhetőek, és a játékban a játékban. Azon a védőkhöz.

Legyen lelkiismeretes dicsérettel. Ne dicsérj ugyanolyan dicséretet, vagy elveszíti jelentését. Amikor dicséretet tesz, összpontosítson a sajátosságokra. A fenti helyzetekben, ahelyett, hogy elmondta neki, hogy hihetetlen játékot játszott – ami – foglalkozzunk vele, nem – különösképpen megjegyeztük az energiáját, az igazságot, hogy felállt, miután leütötte, vagy valami más, ami bekövetkezett a játék. Hasonlóképpen ez volt valami, amit minden játék után az összes játékossal csináltak, valamint sokkal hatékonyabb volt, mint az általános dicséret, amelyet fel lehet adni, hogy figyelünk -e vagy sem.

Pontosan kapcsolódnak arról, hogyan lehet segíteni a gyerekeket, hogy a legteljesebben felfedjék magukat

Ne feledje, hogy ez csak egy játék. Ha a célja az, hogy a fiatalok pozitív tapasztalattal rendelkezzenek, akkor segítsen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van -e! Ha valóban sportrajongó vagy, és további készpénzt szeretne keresni, akkor fogadhat a preferált csapatokra az interneten most a W88 -on.

Link ehhez a bejegyzéshez: a sport ösztönzése anélkül, hogy „az a szülő” lenne.

0/5

(0 vélemény)

A megosztás törődés!

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

By bqmct

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.